Стан співачки МакЅим стає все гірше.

Не так давно стало відомо про те, що російська співачка МакЅим потрапила в лікарню з коронавірусом. Її стан здоров'я відразу ж став погіршуватися. Лікарі спочатку не давали ніяких прогнозів на одужання. Після стало відомо про те, що у неї було діагностовано двостороння пневмонія. Лікарі прийняли рішення ввести її в штучну кому на кілька днів. Але як показує практика, люди вже не виходить з такої Коми. Так як таке рішення приймається в крайніх випадках.

"Нирки, та й весь організм артистки, яка, як відомо, пила як не в себе останні роки, а потім ще й пошкодила ноги і спину в страшному ДТП, не справляються з хворобою. Ситуація ускладнюється з кожним днем",-йдеться в Телеграм-каналі"НеМалахов".

А шанувальники на тлі цієї новини все частіше згадують пісню співачки, яка може стати для неї пророчою. Йдеться про композицію "Вітром стати". У ній співачка якраз співає про те, що коли вона помре, то стане вітром.

"Коли я помру - я стану вітром і буду жити над твоєю дахом ... Коли я помру - я стану вітром, на землю падати першим снігом, осіннім вітром я буду десь літати з тобою, вітром по світу, ти не зрозумієш, а я непомітно шепну теплом:" Ах, сонце, де ти?"- свідчать рядки.

Нагадаємо, співачка протягом довгого часу боролася з алкогольною залежністю. На цьому тлі у неї в організмі розвинулися багато небезпечні захворювання. До теж вона сильно набрала у вазі. Але потім "дружбою з алкоголем" співачці вдалося впоратися. Але її наздогнала інша напасть. Вона потрапила в сильну аварію, в якій пошкодила собі ноги і спину. Зараз шанувальники сподіваються на те, що МакЅим впоратися з хворобою.

Популярні новини зараз

Щоб не обдурили на ринку: як перевірити сир на натуральність

Їх розхоплюватимуть прямо зі сковорідки: рецепт котлет із курячих сердець та картоплі

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

Раніше Hyser писав про те, що Світлана Лобода вразила шанувальників зовнішнім виглядом.

Також писали, що Слава Камінська поділилася одкровенням.

Нагадаємо, що Настя Каменських показала наслідки бурхливої ночі.