Згідно з рішенням Кабінету Міністрів України робочий день понеділка, 23 серпня, переносити на суботу, 28 серпня у зв'язку з тим, що цього року День Незалежності випадає на вівторок.

Відповідно до статті 73 Кодексу законів про працю, якою встановлено святкові та неробочі дні українці відпочиватимуть чотири дні поспіль - з 21 по 24 серпня, пише "Главком".

У зв'язку з перенесенням вихідних і робочих днів, Нацбанк України визначив порядок роботи банківської системи. Повідомляється, що робочий день у банку переноситься на суботу 28 серпня. Міжбанківські перекази через систему електронних платежів (СЕП) 23 серпня здійснюватимуться датою банківського дня 28 серпня 2021 року.

У період неробочих днів з 21 по 24 серпня міжбанківські перекази через СЕП проводитимуться датою банківського дня 25 серпня 2021 року.

У Національному банку зазначили, що банки можуть проводити касові операції у разі необхідності 23 серпня. Також, фінустанови повинні забезпечити безперебійну роботу банкоматів, а також достатня кількість готівкових гривень у них.

У святкові дні на День Незалежності, відділення та адресна доставка "Нової Пошти" працюватимуть 23 та 24 серпня, але за графіком неділі.

Популярні новини зараз

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

"Приховуйте всі могили": у Росії заборонили ховати військових, яких привезли з України

Показати ще

"Укрпошта" ще не оприлюднила графік, але в пресслужбі компанії повідомили, що він буде готовий не пізніше 18 серпня.

Відзначимо, що в поточному році 24 серпня - особливо цінний день, так як Україна відзначатиме ювілей – 30 років незалежності.

23 серпня є Днем Державного Прапора України.

Раніше Hyser писав про те, що українцям роздадуть грошові виплати на честь Дня Незалежності.

Також Hyser повідомляв, що українцям розповіли, скільки у них буде вихідних на честь свята.

Нагадаємо, що українців чекають довгі вихідні на День Незалежності.