Мережа заправок "БРСМ-Нафта" та її власник Андрій Біба за останні кілька днів і так опинилися в центрі скандалу, адже на тлі приїзду в Україну Вселенського патріарха Варфоломія, їм "пригадали" фінансування будівництва храмів Московського Патріархату в Західній Україні. А тепер до неприємностей додалося ще й спілкування з поліцією.

Так, Національна поліція м. Хуста розслідує всі обставини вибуху газоповітряної суміші на автозаправній станції. Інцидент стався вранці в суботу, 21 серпня, під час зварювальних робіт. На щастя, після "вибуху" вогонь не розгорівся, проте постраждали люди.

Про це повідомляти прес-служба Національної поліції Закарпаття.

"21 серпня о 11.15 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення про вибух газоповітряної суміші без подальшого горіння на одній з автозаправних станцій в Хусті", – йдеться в повідомленні.

По прибуттю рятувальниками встановлено, що допомоги потребують два чоловіки 1959 р.н. - працівник АЗС та один з відвідувачів, які отримали термічні опіки тіла легкого та середнього ступеня тяжкості. Після надання медичної допомоги їх відпустили лікуватися додому.

Остаточні причини події встановить слідство.

Популярні новини зараз

Три найсильніші молитви на Радоницю: як треба згадати близьких

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Показати ще

Ну а поки все вказує на те, що вибух стався через недотримання правил техніки безпеки при проведенні монтажних робіт за допомогою електрозварювального апарату. Імовірно, це сталося через іскру і занадто велику концентрацію паливно-мастильних матеріалів.

Судячи з опублікованих фото, вибух стався на автозаправці "БРСМ-Нафта" на Окружній дорозі Хуста.

До слова, це не перша трагедія на АЗС "БРСМ-Нафта". Так, 7 років тому через помилку в проектуванні, в Переяславі вибухнула частина заправки, де зберігався газ. Її, як виявилося побудували без офіційних документів. В результаті інциденту загинуло 6 осіб, але навіть незважаючи на швидке слідство і більше 100 офіційних засідань судів до відповідальності не був притягнутий жоден з підозрюваних у справі.

Раніше Hyser писав, що у Києві прогримів потужний вибух.

Також наш портал повідомляв, що у норвезькому порту палав Російський траулер, але рятувальники його не гасили.

Нагадавши, російські найманці на Донбасі з початку доби, 22 серпня, 3 рази порушили режим припинення вогню, в результаті чого загинув один український захисник.