Синоптик дав прогнози, які очікують Україну восени і взимку 2021 року. Він говорить про те, що на території України очікується ранній сніг і дуже сильні морози, які можуть досить сильно здивувати українців.

Про це повідомляє портал "Апостроф"

Відомий народний синоптик Леонід Горбань повідомив, що Україну чекає дуже рання дощова погода, яка з часом перейде в ранній сніг.

За словами народного синоптика в Україні на початку вересня, а саме перших 10 днів буде літня погода, яка перейде в ранні дощі і буде досить прохолодно. При цьому в самому кінці вересня може бути 2-3 дні спекотної літньої погоди, так зване «бабине літо» нікуди не дінеться. Після чого прийде прохолодний, але досить сухий жовтень, де в середині місяця буде значне потепління, але зовсім не довго. Що стосується кінця жовтня, то він обіцяє бути більш суворим, ніж зазвичай. Він засмутить українців сильними дощами і нічними морозами. Після чого прийде листопад, яких буде дощовим і навіть сніжним.

За прогнозами Леоніда Горбаня зима буде дуже холодною. Грудень буде суворим. Він прийде з крижаними дощами, які перейдуть в сніг вже в середині місяця. А вже в кінці грудня буде справжня сніжна зима зі снігопадами, за якими багато хто вже скучив.

Початок січня почнеться з потеплінь, після чого прийде мороз і сніг. Холодна температура буде триматися до 19 числа, після чого знову потеплішає. Потім в Україну прийде лютий січень, який принесе з собою дуже сильні морози, особливо в другій половині місяця. Що стосується снігу, то його буде дуже багато, а до кінця січня не виключені снігові бурі.

Популярні новини зараз

Це дуже небезпечний знак: кити почали сотнями викидатися на берег, такого ще не було

Не натягніть у хату біду: коли ходять на цвинтар перед Великоднем і чи можна це робити

На Великдень ви всіх здивуєте цією смакотою: рецепт яєць, фаршированих крабовими паличками

Не притягуйте покійника в будинок: що ні в якому разі не можна робити на цвинтарі, поминаючи рідних та близьких

Показати ще

Після такого невтішного прогнозу не варто забувати про наше гаряче літо. Наталка Діденко нагадала нам про справжню спеку в липні. Температура буде тримати в радіусі 30-34 градуси вище нуля. У Києві температура в середньому тримається у позначці 33 градусів тепла.

Така висока відмітка на стовпчиках термометра пов'язана з антициклоном, який йде в Україну з Росії, що принесе ще більшу спеку під кінець місяця.

Нагадаємо, що синоптики попередили українців про високу температуру і зливи.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям варто підготуватися в 40-х роках.

Також портал "Hyser" писав, що у Криму випав величезний град.