Експерти розповіли, яке масло найкорисніше для серця людини.

Як запевняють експерти, що оливкова олія допомагає зміцнити серцево-судинну систему людини. Тому його рекомендовано до вживання в їжу. Крім того воно позитивно впливає на роботу всього організму, зокрема, на роботу шлунково-кишкового тракту.

А ще - не викликає гіперглікемію, тому рекомендовано при діабеті і людям із зайвою вагою. Тому користь цієї олії просто незаперечна. Воно дуже корисне і містить в собі масу корисних компонентів.

Крім того таке масло допомагає захистити організм від атеросклероз. Це вкрай небезпечне захворювання організму, зокрема, серцево-судинної системи, яке може закінчитися для людини летальним результатом.

Саме масло оливи найбільш корисно для серця, судин, а ще не впливає на коливання рівня цукру в крові. До такого висновку прийшли італійські вчені: результати дослідження опубліковані в медичному журналі Nutrients.

Найкраще додавати оливкову олію в салати. Для цього достатньо всього пару ложок його. Також на ньому можна готувати різні страви, замінюючи соняшникову або вершкове масло.

Популярні новини зараз

Він танутиме в роті: рецепт справжньої віденської великодньої паски

Після такого вас розцілує вся родина: рецепт "ледачого" плову в рукаві з курячими стегнами

Вам захочеться пити її прямо з тарілки: рецепт найсмачнішої підливи для котлет, в яку ви закохаєтеся

Вся підготовка - це 5 годин на полігоні, а потім - у пекло на фронт: історія українського воїна, який зник безвісти

Показати ще

Дослідники відзначають, що якщо рис і картопля (а ці продукти дуже популярні, особливо серед молоді), краще вживати з оливковою олією, а не з соняшниковою або вершковим. Це більш корисно для організму людини і не завдає йому ніякої шкоди.

Варто більш уважно ставитися до раціону свого харчування і підбирати для нього тільки корисні продукти харчування. Адже від харчування дуже багато залежить. Зокрема, не потрібно переїдати і їсти занадто багато фаст-фуду.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, які продукти покращують роботу серця.

Також писали, що медики назвали групу крові, власники якої найбільше схильні до інфаркту.

Нагадаємо, що експерти назвали продукти харчування, які швидко знижують тиск у людини.