Приморський Посад, один з найвідоміших і популярних курортів в Україні, став окупований медузами. Їх викидає на пляж просто тисячами штук, а щоб хоч якось змінити і виправити ситуацію, було прийнято рішення застосувати важку техніку.

Про це повідомляє портал "РБК-Україна"

Стало відомо, що цього року багато туристів на Азовському морі зіткнулися з неприємною ситуацією. Вони так довго чекали літа, щоб вибратися в улюблене місце для відпочинку, але побачили неприємну картину.

Величезне скупчення медуз викинуло морем прямо на пляж. Сотні тисяч медуз приносить течією з Чорного моря в Азовське, де вони вмирають прямо на пляжах під розпеченим сонцем.

У мережі оприлюднили відео, де можна побачити пляж, який буквально "тоне" в медузах.

Курортне село в Запорізькій області стало центром скупчення тисячі медуз, яких викинуло з моря прямо на пляж.

Популярні новини зараз

Як виростити абрикос із кісточки, щоб він шикарно плодоносив і дивував урожаєм

Чим підгодувати часник навесні, щоб він виріс розміром із куряче яйце: секрет турецьких городників

Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею

Пляшка коли та 5 літрів води: названий спосіб, який допоможе швидко позбутися колорадського жука

Показати ще

Місцеві жителі змушені брати екскаватор, щоб хоч якось Очистити пляж від медуз. Туристи, відпочиваючі в Запорізькій області, шоковані такою ситуацією, вони просто не можуть купуватися в морі.

Відомо, що в Азовському морі можна зустріти два види медуз – Аурелія (вухата) і корнерот. Саме корнерот може вжалити людини своїми щупальцями, після чого виникає вкрай неприємне відчуття.

Цей укус - не смертельний, але він досить небезпечний для маленьких дітей, алергіків і літніх людей. Крім цього, можуть бути судоми і набряки.

Експерти розповіли, що потрібно робити при укусі медузи. В першу чергу, потрібно прийняти протиалергічний препарат, промити місце укусу солоною водою, так як прісної не можна, і спробувати видалити частинки ниток корнерота. Найкраще змастити зону укусу оцтом або лимонним соком.

Крім цієї неприємної ситуації на Азовському морі, потрібно повідомити про те, що в Одесі море стало зеленого кольору, а самі туристи скаржаться на неякісну їжу і забруднення в Одесі. Люди залишають після себе гори сміття, через що перебувати на пляжах стає просто нестерпно.

Нагадаємо, що у мережі показали неймовірні місця для відпочинку в Україні.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", після купання в Кирилівці люди скаржаться на алергію.

Також портал "Hyser" писав, що на Азовському морі закрили пляжі.