Популярна українська виконавиця Надя Дорофєєва опублікувала у своєму акаунті в Tik-Tok Відео оригінального танцю. Витончена красуня одягла стильний рожевий купальник і похвалилася ідеальними формами.

Волосся вона зібрала у високу зачіску, а очі приховала за чорними сонцезахисними окулярами. Артистка представила глядачам імпровізований танцювальний номер, який зібрав близько 60 тисяч лайків.

Не секрет, що Надя Дорофєєва відноситься до категорії артисток, які часто радують фанатів яскравими кадрами і цікавими подробицями зоряного життя. Шанувальники відзначають, що після того, як знаменитість почала сольну кар'єру під псевдонімом DOROFEEVA вона ще яскравіше засяяла на музичному небосхилі.

За її аккаунтом в Tik-Tok стежать 3 мільйони передплатників, а її мікроблог в Instagram регулярно відвідують 5 мільйонів фоловерів. До слова, на Instagram-сторінці артистка також вже виставляла фото в цьому рожевому купальнику:

Популярні новини зараз

Візьміть м'ясо, капусту та сир: рецепт швидкої та шикарної вечері "Господиня відпочиває"

Картопля виросте дрібною і буде вся в дірочках: які помилки ви припускаєте при посадці

Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею

Не викликайте лиха у свій будинок: названі дні, коли не можна ходити на цвинтарі

Показати ще

А потім розмістила оригінальне відео, на якому постала в наряді тієї ж моделі, але в іншому кольорі:

Фанати часто обсипають знаменитість захопленими компліментами і дивуються, як їй вдається виглядати настільки ефектно і привабливо. А поки шанувальники ворожать над тим, яке диво-меню оберігає фігуру вокалістки від зайвих калорій, сама вона зізнатися, що "готова душу продати за оселедець з картоплею".

Раніше "Hyser" писав про те, що Наталя Могилевська показала, як виглядає в купальнику і без макіяжу.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк одягла ультракороткий наряд, який вигідно підкреслив її стрункі форми.

Нагадуємо, що Діма Монатік зворушив шанувальників милим фото з сімейного архіву.