У Києві вже запустили нову форму для замовлення спецпропусків на транспорт на час карантину.

В Україні повним ходом готуються до третьої хвилі небезпечного коронавірусу. За прогнозами багатьох експертів повторного збільшення захворюваності варто очікувати вже цієї осені. Тому багато міст, зокрема Київ, стали заздалегідь готуватися до введення чергових обмежень.

Наприклад, жителям столиці повідомили про те, що вони можуть заздалегідь замовити собі спецпропуску на громадський транспорт, щоб не чекати їх тоді, коли почнеться ажіотаж. Для цього достатньо скористатися онлайн-формою для замовлення. Навіть нікуди ходити і оформляти документ не потрібно.

Електронну форму подачі заявок для отримання спецпропусків у громадський транспорт на випадок локдауну опублікують наступного тижня.

Перший заступник голови адміністрації з питань самоврядування Олексій Кулеба нагадав, що цього разу місто, враховуючи попередній досвід, розробляє алгоритм впровадження електронних перепусток для підприємств критичної інфраструктури.

Опублікована форма вже буде включати в себе докладну інструкцію про те, як можна без проблем оформити спецпропуск на громадський транспорт. Кожна людина зможе впоратися з цим завданням. Тому що форма для заповнення буде максимально зрозумілою і простою.

Популярні новини зараз

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

Додатково серед підприємств та організацій критичної інфраструктури проведуть роз'яснювальну роботу щодо отримання спецпропусків.

Це необхідно для того, щоб повністю виключити будь-які незрозумілі ситуації. Таким чином всі люди, яким покладено спецпропуск на громадський транспорт, зможуть його отримати вчасно. Повторення ситуацій, як були в минулі локдауни, тепер не повинно бути.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, коли в Україні варто очікувати третю хвилю коронавірусу.

Також писали, що українцям розповіли про нові правила самоізоляції.

Нагадаємо, що українські школи можуть незабаром знову відправити на карантин.