На одній з трас Дніпропетровської області сталася страшна аварія

Іноді наслідки дорожньо-транспортних пригод можуть бути дуже серйозними, а іноді, навіть незважаючи на гадану серйозність, в аварії навіть немає постраждалих. Наприклад, така аварія сталася в п'ятницю, 1 жовтня, в Дніпропетровській області на трасі Кривий Ріг-Дніпро, де сталося зіткнення вантажної фури і маршрутного таксі. Останнє від зіткнення розірвало на частини. Про це повідомляє iнформаційний портал "OBOZREVATEL".

Повідомляється, що сталася ця дорожньо-транспортна пригода приблизно о 07:30 ранку неподалік від села Вишневе. Незважаючи на те, що маршрутне таксі втратило схожість з автомобілем і почало нагадувати швидше купу металу, серйозних травм в аварії ніхто не отримав. Водій маршрутки забив голову, а більше крім нього нікого в автомобілі не було.

За попередньою інформацією, водій маршрутки Volkswagen рухався у напрямку від Кривого Рогу, а назустріч йому рухався вантажний автомобіль Man, який віз цистерну. Водій вантажівки розповів, що в певний момент маршрутка вилетіла на зустрічну смугу.

Наслідки аварії. Фото: OBOZREVATEL

Популярні новини зараз

Перевірте скільки вам заплатять: кому з українців з 1 травня автоматично підвищать пенсії

Як виростити абрикос із кісточки, щоб він шикарно плодоносив і дивував урожаєм

Її розробили італійці: як виглядав рідкісний ЗАЗ "Таврія" із мотором від відомої іномарки

Вся підготовка - це 5 годин на полігоні, а потім - у пекло на фронт: історія українського воїна, який зник безвісти

Показати ще

Водій вантажівки спробував уникнути зіткнення і вивернув кермо вліво, проте удар все ж стався. Зіткнення було такої сили, що від маршрутки залишилася тільки купа металу, автомобіль просто розірвало на частини. Фура також отримала сильні пошкодження.

На місце події прибули співробітники правоохоронних органів, медики а також рятувальники. Співробітник поліції почали встановлювати обставини аварії.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Києві водій влетів в автобусну зупинку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в польщІ автомобІль з українцями вилетів з траси.

Також "Hyser" писав, що під Києвом сталася страшна аварія із загорянням машин.