Компанія Нова пошта заявила про готовність до запуску своєї власної авіакомпанії.

Так, стало відомо про те, що компанія Нова пошта створюють свою авіакомпанію під назвою Supernova Airlines. Рейси здійснюватимуться з аеропортів Бориспіль та Львів. Про це повідомляти прес-служба компанії.

Основним завданням Supernova Airlines буде доставка міжнародних вантажів.

"Обсяги перевезень постійно зростають і потрібно освоювати нові горизонти. Рішення запустити власну авіакомпанію продиктоване тим, що ми хочемо і надалі гарантувати клієнтам високу якість, швидкість і прогнозованість доставки", – зазначив СЕО "Нова Пошта Глобал" Юрій Беневітський.

Крім того ця авіалінія матиме свій флот. Тому перевезення здійснюватимуться максимально стислі терміни. Це робиться для того, щоб українці могли замовити собі товари з будь-якої точки світу. Тому що поки доводиться свої посилки, наприклад, з США, чекати досить довго. А деякі товари з Китаю можуть взагалі доставлятися більше місяць.

Далеко не всім підходить такий режим, особливо, якщо посилку потрібно отримати в стислі терміни. Але тепер ця проблема буде вирішена. А компанія Нова пошта сподівається на те, що таким чином вона зможе істотно розширити своє коло клієнтів. Хоча і зараз вона є найбільшою компанією в цьому секторі.

Популярні новини зараз

Нарешті удача вас казково потішить: яким знакам Зодіаку пощастить у травні.

Ви отримаєте незабутнє задоволення: рецепт карпатських голубців з квасолею та грибами

Не всі про це знають: чому горіхи потрібно зберігати в холодильнику

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Поки точно не названі ціни на такий вид послуг. Але цілком ймовірно для Українців це не буде обходитися дорожче, ніж скористатися послугами іноземних фірм. Оприлюднити точні розцінки в компанії пообіцяли трохи пізніше. Українці з нетерпінням чекають цього моменту. Тому що це буде великий прорив.

Раніше Hyser писав про те, що в Україні назвали терміни піку ковіда.

Також писали, що в Україні будуть по-новому оформляти лікарняні листи.

Нагадаємо, що українців засмутили новиною про підвищення тарифів.