Цю новину повідомив аудиторії Дмитро Разумков. У п'ятницю, 8 жовтня, в мережі з'явилася новина про те, що з життя пішов народний депутат Антон Поляков.

У повідомленні сказано: "Сьогодні був знайдений мертвим народний депутат Антон Поляков. Мої співчуття рідним і близьким!». Також Дмитро Разумков висловив надію на те, що розслідування у цій справі буде проводитися об'єктивно. Хочу вірити, що розслідування буде об'єктивним!",- написав Разумков.

Звістку про смерть Антона Полякова прокоментував народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура. "Народний депутат Антон Поляков помер. Співчуття родичам і близьким. О 2: 45 медиками була констатована його смерть. Поліція почала розслідувати справу за ст. 115 КК. Тіло направлено на судово-медичну та токсикологічну експертизу» - написав він у Тelegram.

Як пише видання «УП», посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах, тіло нардепа було знайдено в таксі. При цьому повідомляється, що Антон Поляков не став викликати автомобіль через офіційну службу, а зловив таксі «з руки». Пізніше водій був затриманий за порушення правил дорожнього руху.

Популярні новини зараз

Так роблять усі італійці: як треба варити макарони, щоб вони ніколи не злипалися

Вам навіть ніж не знадобиться: як швидко почистити картоплю за допомогою простої хитрості

Смакота, від якої не відмовишся: рецепт відкритих листкових пиріжків з курячим філе, сиром та солоними огірками

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

На офіційному сайті столичної Нацполіції йдеться про те, що на місці події на даний момент працює оперативно-слідча група. За попередньою інформацією, Полякову стало погано під час поїздки в таксі, його намагалися реанімувати лікарі "швидкої допомоги", але в підсумку - врятувати політика не вдалося. Він помер у віці 33-х років.

Тіло нардепа буде відправлено на судово-медичну експертизу для з'ясування причин смерті. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою «природна смерть».

Раніше "Hyser" писав про те, що Денис Шмигаль осоромився на засіданні Кабміну.

Також наш портал розповів про те, що Жан Беленюк продає золоту медаль, яку привіз з Олімпіади.

Нагадуємо, що у Мережі спливли кадри закритої вечірки"Слуг народу".