Незважаючи на те, що не минуло й половина осені, частина України вже серйозно засинає снігом

Справа рухається тільки до середині осені, а вже у вівторок, 12 жовтня, популярний український гірськолижний курорт Буковель, який знаходиться в Івано-Франківську, зіткнувся з різким похолоданням, внаслідок чого його засипало снігом. Інформацію про це опублікували на офіційнiй Facebook-спільноті курорту.

Представники курорту порадували відпочиваючих новиною про те, що схили курорту вже покриті першим снігом, у зв'язку з чим лижні траси вже зовсім скоро будуть готові до того, щоб на них кататися. Представники курорту також опублікували відеоролик, на якому відображено, як падає сніг.

Портали з прогнозом погоди свідчать про те, що сніг, а точніше сніг з дощем, на гірськолижному курорті йде приблизно з шостої години ранку. Близько полудня він припинився, а надалі до кінця дня синоптики обіцяють один тільки дощ. Незважаючи на те, що температура вдень опуститися до чотирьох градусів нижче нуля, більше снігу на цьому тижні в Івано-Франківській області не очікується.

Нагадаємо, раніше синоптики попереджали українців про те, що найближчими днями погодні умови в країні відчутно погіршаться. З Вівторка по четвер в країні діятиме циклон, що рухається з південного заходу на південний схід, що виразиться у вигляді дощі. 13 і 14 числа опади пройдуть практично по всій країні.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, кому підвищать виплати з 1 січня.

Популярні новини зараз

Ресторанна насолода: рецепт курячого філе, запеченого з сиром та шпинатом

Що потрібно додати в ґрунт, щоб помідори виросли солодкими та м'ясистими: розкриваємо секрет

Так роблять усі італійці: як треба варити макарони, щоб вони ніколи не злипалися

Від другої добавки точно не відмовитесь: рецепт салату з курячими серцями, солоним огірком та горошком

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, як Цього тижня працюватиме "нова пошта".

Також "Hyser" писав, що водіям пояснили, за яких умов можна не платити штраф за неробочі габаритні вогні.