У найближчі кілька днів у Києві погода залишиться незмінною.

Перший же сніг, за яким українці встигли скучити за рік, прийде в кінці листопада, пише Gismetio. Синоптики передають, що мокрий сніг випаде в Києві тільки 24 листопада.

До цього часу в столиці нашої країни буде періодично дощитиме.

З середини листопада синоптики прогнозують похолодання, а з 19 листопада ночами очікується температура з "мінусовими" відмітками.

Наприкінці минулого тижня в Україні потепліло, в деяких регіонах градусники показували температуру рівну +22 градусів Цельсія. Українці знову на якийсь час змогли надіти футболки і вийти на вулицю.

Популярні новини зараз

Результат вас точно здивує: навіщо наші бабусі кидали пігулку аспірину в унітаз

Візьміть звичайний лавровий лист: що потрібно зробити, щоб залучити гроші та удачу

Візьміть м'ясо, капусту та сир: рецепт швидкої та шикарної вечері "Господиня відпочиває"

Поминальні дні на цвинтарях: названо важливі дати, які потрібно записати або запам'ятати

Показати ще

Що стосується поточного тижня, то за прогнозами синоптиків різке похолодання зміниться таким же різким потеплінням. Однак ночами температура буде опускатися до "мінусових значень.

У середу і четвер 27 і 28 жовтня погода буде сухою без опадів практично по всій території України. Вночі 27 жовтня коливатиметься від -3 градусів морозу до +3 градусів тепла залежно від регіону. Вдень синоптики обіцяють +10 градусів.

28 жовтня українців чекає потепління. Нічна температура очікується від 0 до +5 градусів тепла. А вдень Максимальна температура становитиме + 13 градусів тепла.

28-31 жовтня буде сухо, нічна температура становитиме до + 2...+ 8 тепла, на крайньому півдні до +10, вдень до +12...+18, у південно-східній частині до +21.

Раніше Hyser писав про те, що стало відомо, коли в Україну повернеться тепло.

Також Hyser повідомляв, що українцям розповіли, чи чекати снігопадів під Новий Рік.

Нагадаємо, що мольфари напророкували біду і назвали дату.