Акціонерне суспільство "Укрпошта" розігруватиме грошові призи на мільйон гривень.

Однак цей розіграш буде проходити тільки між щепленими співробітниками. Будь-який з них зможе отримати грошовий приз у розмірі 1 тис., 3 тис., 5 тис. і 50 тис. гривень. У такий спосіб поштовий оператор хоче закликати своїх співробітників до проходження планової вакцинації від COVID-19. Про це пишуть "Українські Новини".


На цей рахунок висловився генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський, який зазначив, що за останній тиждень в компанії дозу вакцини отримали 2,5 тис.співробітників. Але завдяки нововведеній фінансовій мотивації, він сподівається, що кількість вакцинованих співробітників в "Укрпошті" зросте. На цей час зробили щеплення тільки третина співробітників компанії.


До слова, український уряд теж зараз активно намагається закликати громадян до вакцинації від COVID - 19 усіма можливими способами. Однак прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зазначив, що примусово змушувати українців робити щеплення ніхто не буде, оскільки це протизаконно.

Проте він просить всіх зробити це, оскільки тільки в разі вакцинації 70% населення можна буде говорити про пом'якшення карантинних обмежень. На цю мить показник цей навіть не досягає 20%, тому в багатьох регіонах діють жорсткі обмеження.

Раніше "Hyser" писав про те, що українських дітей змусять носити маски, про що заявив головний санітарний лікар України Ігор Кузін.

Також наш портал повідомляв, що епідеміолог розповіла, коли українцям готуватися до гіршого.

Нагадуємо, що в Україні вирішили перестати пускати в громадському транспорті невакцинованих людей.