Користувачі мережі обговорюють можливу претендентку на серце глави Кремля Володимира Путіна.

Передбачається, що нею може бути Діна Аверіна, яка завоювала золоту медаль чемпіонату світу з художньої гімнастики 2021 року в Кітакюсю (Японія) у вправах з булавами, з чим її президент Росії привітав особисто. Про це пишуть росЗМІ.


Про особисте життя глави Кремля практично нічого невідомо, хоч і ходять чутки про його роман з гімнасткою Аліною Кабаєвою. Однак не тільки вона могла підкорити Путіна своїми вміннями. Так, наприклад, Володимир Володимирович зазначив, як чудово виступила на змагання Аверіна, не залишивши жодного шансу на перемогу своїм суперницям.

За його словами, це просто вражаючий успіх, який є заслуженою нагородою для Діни за її працьовитість, талант, а також щиру, безмежну любов до обраної справи.


До слова, Діна Аверіна ще є володаркою золотих медалей у вправах з обручем і м'ячем. Примітно, що вона стала вже 15-разовою чемпіонкою світу.

А ось фінал у вправах зі стрічкою, який відбувся днями, 28 жовтня, знову, як і на Олімпіаді в Токіо, завершився суддівським скандалом. В результаті чого сестри Аверіни були змушені поступитися золотом білорусці Аліні Горносько.

Однак раніше сестри завоювали золоту та бронзову медалі на чемпіонаті Європи з художньої гімнастики в болгарській Варні у вправі зі стрічкою.

Раніше "Hyser" писав про те, що у ліфті Києва повісили портрет Путіна.

Також наш портал повідомляв, що у Білорусі публічно посміялися над бункером Путіна.

Нагадуємо, що у мережу злили супер засекречену про особисте життя глави Кремля.