У соціальній мережі розмістили несамовитий водеоролик. На кадрах можна побачити більше десятка українців пенсійного віку, які товпляться і пхаються для того, щоб отримати соціальної хліб для пенсіонерів.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «ДТП.юа»

"#Житомир Купівля соціального хліба пенсіонерами.
Без коментарів...",- підписаний відеоролик у соціальній мережі.

Аудиторія, яка підписана на сторінку "ДТП.ЮА" досягла позначки в 66 тисяч фоловерів. Українські користувачі, які побачили цей відеоролик, просто не змогли стримати своїх емоцій. Вони не пройшли повз такого поста і почали писати свої думки.

Пенсіонери. Фото: скріншот YouTube-відео

"Це не менталітет... Це дуже яскравий показник ситуації в країні", "Слава україні. 30 років незалежності", "як завжди хто більше візьме і не важливо що він у деяких стане сухарем, адже чим більше тим краще", "30 років собаці під хвіст. Слава # ЗЕЛЕНСЬКОМУ і його цирку", "це реально, кошмар!", "Ща скажу жорстоко: життя кожного в його руках, знаю простих пенсіонерів, які або дітей виховали правильно і отримують їх підтримку або в будь-якому віці продовжують вчитися і заробляють. Ніколи не можна сподіватися на когось", "Можливо ці люди в дитинстві бачили війну? І цей локдаун їм про щось нагадує? Треба було живити", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Популярні новини зараз

Ви закохаєтеся у такий сніданок: рецепт ситних бутербродів на сковороді з ковбасою та яйцем

Природа вирішила стерти Росію: після пекельних потопів країну накрило сніговими бурями та ураганами

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Віщі сни на Великдень: в який день вони здійснюються і як їх тлумачити

Показати ще

Коментарі

Коментарі

Коментарі

Всім відомо, що в Україні ситуація з пенсійними виплатами зовсім сумна. Більшість пенсіонерів живуть на 2200 гривень, чого не може вистачити на нормальне життя. Дивлячись не це відео можна в зайвий раз зрозуміти, яка склалася ситуація в нашій країні.

Нагадаємо, що українцям розповіли про підвищення пенсій.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли, кого чекає надбавка з виплатам.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі повідомили, кому не вдасться вийти на пенсію в 2022 році.