Не так давно на території України всі регіони поступово почали переходити в "червону" зону карантину через різке погіршення ситуації з коронавірусом. Так, в Рівненській області, яка знаходиться в "червоній зоні", вирішили ще раз посилити заходи карантину.

Відповідну заяву зробив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль на своїй сторінці в Facebook.

Останнім часом на території нашої країни різко стала погіршуватися епідеміологічна ситуація. У регіонах України почало зростати число заражених коронавірусом, в лікарнях закінчуються ліжка з киснем, а кількість померлих людей збільшується на очах.

У зв'язку з цим в областях почали посилювати карантинні обмеження, особливо, це стосується тих, хто не зробив щеплення від коронавірусу. Так, людям, які не зробили вакцину, почали забороняти ходити в громадські місця, ТРЦ, відвідувати масові заходи і так далі.

Карантин, фото:скриншот You Tube

Так, у Рівненській області, яка нещодавно перейшла в "червону" зону карантину, вирішили сильніше посилити правила карантину. В області, наприклад, обмежили перевезення пасажирів. Як повідомив Віталій Коваль, тепер на транспорті зможуть їздити певні люди.

Популярні новини зараз

Готуйтесь до великих витрат: тепер доведеться заплатити навіть за старі радянські квартири

Вже дійшло до стрілянини: на Закарпатті люди прийшли розбиратися з ТЦК

Природа вирішила стерти Росію: після пекельних потопів країну накрило сніговими бурями та ураганами

Їх розхоплюватимуть двома руками: рецепт курячих рулетів з крабовими паличками та плавленим сиром

Показати ще

Йдеться про тих, хто зробив вакцину від коронавірусу або має негативний результат ПЛР або експрес-тесту, які були зроблені не пізніше, ніж за 3 дні до поїздки. За словами голови Рівненської ОДА, посилені заходи карантину почнуть діяти з 2 листопада.

Карантин украинцев из Китая, фото: cronacasocial.com

Також він повідомив, що тепер заклади громадського харчування і торгівлі будуть сильніше перевіряти на притримування правил. Більш того, активізують роботи штабу, який займається реагуванням і епідемічними викликами в боротьбі з коронавірусом.

Нагадаємо, що головний санітарний лікар Ігор Кузін заявив, що всі регіони України можуть перейти в "червону" зону карантину.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у Дніпрі хочуть заборонити пересуватися на громадському транспорті не вакцинованим людям.

Також портал "Hyser" писав, що у Києві планують посилити карантин через різке зростання кількості хворих коронавірусом.