Так в Мережу потрапило відео з киянкою, яка при вході в магазин одягла на свою собаку медичну маску, чим спровокувала хвилю обговорень в Інтернеті.

Детальніше про жалісливу відвідувачку магазину інформує УНІАН, посилаючись на Telegram-канал KIEVMAP.

Турботлива жінка вирішила не спокушати охоронця торгового центру. Тому господиня чотириногого одягла захисну маску не тільки собі, але і своєму вихованцеві.

Однак увагу інших відвідувачів привернула не так маска на морді у собаки, як дитяча коляска, в якій сидів кошлатий чотириногий друг. В цілому видовище було більш, ніж комедійне – собака в колясці з медичною маскою на морді.

Люди не оцінили подібний перформанс і висловилися в коментарях в Telegram-канал про божевільну ситуацію і про поведінку жінки.

Популярні новини зараз

Церковне свято 7 березня: чому цей день важливий для молодих дівчат

У загадкових "муміях інопланетян" виявили дуже підозрілий елемент: він приклеює до себе будь-кого

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Про що насправді свідчать поцілунки чоловіка в вашу руку

Показати ще

Варто відзначити, що немає підтверджених даних щодо того, що тварини можуть хворіти або переносити COVID-19. Єдиний коронавірус, яким можуть хворіти брати наші менші, це FCoV, який передається виключно від тварин і до тварин.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що у Мережі регочуть над чоловіком, який з'явився в супермаркет АТБ в саморобній захисній масці.

Нагадуємо, що Мережу розчулив кіт і його маленькі масажисти-каченята.

Також портал Hyser інформував, що українці обговорюють "чорний" піар ритуального агенства, в якому влаштували показ мод з трунах.