У мережі з'явилася нова інформація щодо стану першого президента України

Перший президент України, а також глава української делегації в Тристоронній контактній групі з питань Донбасу Леонід Кравчук вже досить давно потрапив до лікарні у зв'язку з різко погіршився станом здоров'я і довгий час про його стан майже нічого не було відомо. Тим не менш, нещодавно відомий журналіст Дмитро Гордон в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів про зміни в стані екс-президента.

Так, Гордон обрадував багатьох українців новиною про те, що Леонід Макарович Кравчук, на щастя, почала йти на поправку. Відомо. що він знову почав розмовляти і тепер цікавиться подіями в Україні. За прогнозами медиків, Кравчуку у зв'язку з його стан доведеться пробути в лікарні ще два або три місяці, після чого з його здоров'ям Все Буде Добре.

Нагадаємо, що 29 червня поточного року перший президент України Леонід Кравчук переніс операцію на серці. Після цього з'явилася інформація про те, що операція пройшла за планом і без побічних проблем, а сам колишній президент відновлюється після операції. Після цього, до початку вересня Кравчук перебував у стані коми. Вийшовши з неї, він частково прийшов до тями і навіть зміг впізнати свого онука, проте говорити не міг.

У зв'язку зі своїм станом здоров'я Кравчук не міг виконувати обов'язки глави делегації в Тристоронній контактній групі, так що на засіданні Контактної групи, яке пройшло в серпні, в якості глави делегації виступав заступник Кравчука, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Кабміні незабаром відбудуться кадрові перестановки.

Популярні новини зараз

Зарахування у перший клас і продаж факультативів. Заступницю директора Кременчуцького ліцею № 10 Лаврик спіймали на хабарі

Весь світ тужить: не стало легендарного модельєра, ім'я якого увійшло в історію

Попередили офіційно: що потрібно робити під час відключення світла, щоб не згоріла техніка

"Приховуйте всі могили": у Росії заборонили ховати військових, яких привезли з України

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям з "червоних" зон роздадуть грошову допомогу.

Також "Hyser" писав, що стало відомо скільки українці заплатять за комуналку в листопаді.