У мережі обговорюють водія маршрутки, який за кермом поводився вельми дивно.

Варто відзначити, що автомобілісти часто стають героями якихось курйозних ситуацій, які згодом ще довго обговорюються в мережі, якщо їх вдається зняти на відео. Вдалося відобразити і водія маршрутки в Луцьку одній пасажирці, яка мала шанс спостерігати дивну картину.


За її словами, в п'ятницю, 20 червня, в обід вона стала свідком того, як водій, який віз її маршрутом №9 з р-н Вересневе на ЛПУ по вулиці Мамсурова, прямо під час руху грав в карти на своєму гаджеті. Жінка була шокована тим, що відбувається, оскільки така поведінка за кермом чоловіка могла стати причиною ДТП.

В результаті це відео в соцмережах переглянуло за кілька днів близько 6 тисяч користувачів.


Втім, як і було вищезгадано, водії часто дозволяють собі відволікатись на дорозі, що може стати причиною трагедії, про що ті навіть не замислюються. Так, наприклад, нещодавно в Луцьку п'яна водійка тролейбуса знесла паркан і врізалася в будівлю. На щастя, в момент ДТП в салоні не було пасажирів.

Після ДТП жінка попрямувала в депо, щоб залишити там тролейбус. Потім вона зникла, але одумалася і вирішила повернутися. Поліцейські перевірили рівень алкоголю в неї в крові - він виявився в п'ять разів вище норми.

Після аварії порушниця не з'являлася на роботі. Її співробітники стверджують, що це звичайна жінка і раніше п'яною її не бачили.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Києві п'яний перехожий штовхнув лікаря під колеса вантажівки і цей момент потрапив на відео.

Також наш портал повідомляв, що киянка здивувала водіїв дивною поведінкою на дорозі.

Нагадуємо, що мережа в черговий раз посміялася над твором урбаністичного мистецтва на в'їзді в одне з російських міст.