Користувачі мережі здивовані підходом мера Тернопільщини до рекламної кампанії.

У наш час чиновники по-різному намагаються виділитися на тлі інших і здавалося б, чим вони ще можуть здивувати. Однак у голови Копичинецької громади, що на Чортківщині, Богдана Келічавого, це вийшло. Чиновник оригінально підійшов до виготовлення власних візиток, пише "Від Тарнаполя до Тернополя".


Голова громади додумався замість звичайних паперових карток використовувати унікальні візитки з в'яленого м'яса. Варто відзначити, що держслужбовець не просто так вибрав саме такий формат візитки.

Справа в тому, що Копичинці славляться своїми ковбасними та м'ясними виробами, виготовленням яких займається одне з місцевих підприємств. У зв'язку з цим, Келічавський і віддав перевагу такому дивному і незвичайному дизайну. Окремо чиновник висловив свою подяку Олександру Шевченку за ідею, Саші Бриліну за дизайн та Івану Круцю за реалізацію цього всього.


Келичавский зазначив, що це звичайно ж не візитка Дмитра Яроша - народного депутата України, але зате це стане справжньою візитною карткою мера ковбасної столиці, чим він сам дуже пишається. Втім, так, до такого не кожен додумається і його ідея безумовно заслуговує на увагу.


Раніше "Hyser" писав про те, що будівля Держдуми РФ розвалюється на частини, на що неможливо дивитися без іронії.

Також наш портал повідомляв, що у глави Республіки Криму Сергія Аксьонова під час наради виліз мужик з шафи.

Нагадуємо, що мережа в черговий раз посміялася над твором урбаністичного мистецтва на в'їзді в одне з російських міст.