Джеймс Майкл Тайлер, який зіграв роль Гантера в серіалі "Друзі" бореться з раком четвертої стадії

Відомий американський актор Джеймс Майкл Тайлер, який багатьом запам'ятався за роллю Гантера в серіалі "Друзі", зізнався, що у нього діагностували рак простати. Зірка вже кілька років бореться із захворюванням, але воно продовжує прогресувати і вже досягло четвертої стадії. Про це актор розповів під час ефіру на шоу Today.

Джеймс Майкл Тайлер розповів, що у нього діагностували онкологічне захворювання. Він вже три роки намагається побороти недугу, проте він прогресує і вже поширився на кістки актора. Зірка "друзів" зазначив, що на даний момент у нього четверта стадія раку простати, яка є останньою.

"Зараз у мене четверта стадія, пізня стадія раку. Так що врешті-решт, ви знаєте, це напевно мене дістане", - сказав він.

Тайлер зізнався, що на початковій стадії захворювання він себе почував добре, лікування було легким і були всі шанси на одужання. Однак з початком пандемії коронавірусу ситуація різко змінилася причому в гіршу сторону. За словами актора він пропустив тест і це серйозно відбилося на його здоров'ї. Рак почав мутувати, вразив кістки і шансів на одужання стало менше.

Варто відзначити, що нещодавно вийшов спецепізод серіалу" Друзі", проте через хворобу Джеймс Майкл Тайлер не зміг взяти в ньому повноцінної участі. Актор з'явився в кадрі лише на кілька хвилин.

Раніше портал Hyser повідомляв, що 57-річний голлівудський актор Бред Пітт здивував різко помолоділим виглядом, не впізнають навіть найвідданіші шанувальники.

Популярні новини зараз

Від цього запаху запаморочиться голова: рецепт жаркого-запіканки з риби з салом і цибулькою

Візьміть звичайний лавровий лист: що потрібно зробити, щоб залучити гроші та удачу

Ви збиратимете часник відрами: що потрібно розкидати по грядці для багатого врожаю

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

Також наш портал інформував, що відомий американський актор Вілл Сміт показав, як його рознесло за час карантину.

Нагадаємо, що кохана Ван Дамма з Одеси показала свою красу в міні-купальнику.