Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк зізналася, що її основний дохід – зовсім не зйомки в телешоу. Де ж знаменитість заробляє?

Леся Нікітюк - популярна телеведуча і успішний блогер. Зірка заробляє достатньо, щоб ні в чому собі не відмовляти. Леся балує себе модним одягом, подорожами за кордон, походами у фешенебельні ресторани. Що ж приносить знаменитості найбільший дохід?

У недавньому інтерв'ю Леся зазначила, що на ТБ працює чи не безкоштовно. А ось основний дохід зірці приносить її блог в Instagram. У популярній соцмережі на Нікітюк підписано 3,7 мільйона чоловік, а кожен її пост набирає понад 50 тисяч лайків. Природно, зірка екрану дорого бере за рекламні пости.

"За минулий рік у мене було одне шоу "Хто зверху?" на каналі і ми всі майже просиділи без роботи, я дуже рада, що встигла потрапити в цей вагон соцмереж і молоді», - зазначила Леся.

При цьому Нікітюк не типова інста-діва. Зірка екрану не боїться виглядати на фото негламурно. Навпаки, найбільший резонанс викликають пости Нікітюк, в яких вона демонструє своє почуття гумору. Так, нещодавно теледива спеціально опублікувала фото, на яких за допомогою фотошопу змінювала пропорції свого тіла.

Нещодавно з блогом Нікітюк трапилася неприємна історія. Хаккери зламали аккаунт зірки і виклали в мережі її відверте фото і скріни особистого листування. Лесі вдалося швидко повернути контроль над своїм блогом.

Популярні новини зараз

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

Путін уже готовий змінити Шойгу: що відбувається у Кремлі і кого можуть призначити

Як правильно згадувати близьких на Великдень: обов'язково зробіть це, щоб рідні вас почули

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

Незважаючи на те, що телебачення не приносить Нікітюк відчутного заробітку, вона не готова кинути улюблене заняття. Зірка зізналася, що просто не уявляє себе в ролі домогосподарки.

Як повідомлялося раніше, Леся Нікітюк позувала в оригінальному вбранні. Зірка навіть на рибалці виглядає спокусливо.

Hyser також писав, що шанувальники запідозрили Лесю Нікітюк у пластичній операції. Теледива стала копією Таїсії Повалій.