Оля Полякова розбурхала мережу новим відео. Зірка показала свого "електричного друга«, який, за її словами,»заходить в кожну дірочку".

Популярна українська співачка Оля Полякова опублікувала в сторіс свого мікроблогу нове відео. У кадрі виконавиця з'явилася перед своїми фанатами в повсякденному домашньому вбранні - білому халаті з синім принтом. Своє довге біляве волосся артистка зібрала в недбалу зачіску.

"У кожної дівчинки повинен бути свій електричний друг. І у мене він теж є", - говорить у відеоролику виконавиця.

Після цього Оля переводить камеру і показує свого «електричного друга».

"Заходить в кожну дірочку. Ідеально!» - коментує зірка.

Як виявилося, Полякова таким чином рекламувала популярну побутову техніку - робот-пилосос. Цей агрегат - помічник сучасної господині, яка не хоче витрачати сили і енергію на прибирання в будинку.

Популярні новини зараз

Його називають "Весняна насолода": рецепт салату з молодою редискою, куркою та яйцем

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Три найсильніші молитви на Радоницю: як треба згадати близьких

Для котлет та нагетсів: як вдома приготувати панірувальні сухарі

Показати ще

Відзначимо, що на відео Оля постала перед шанувальниками без макіяжу на обличчі. Зірка не приховує, що вдома ніколи не фарбується, а професійний макіяж робить тільки перед виступами, відео - і фотозйомками і перед світськими раутами. В інший час виконавиця вважає за краще дати своєму обличчю відпочинок від косметики. Навіть без макіяжу артистка виглядає чудово, а її природна краса викликає захват у фанатів, які обсипають свою улюбленицю компліментами.

Полякова також виступає проти пластичних операцій. Хоча не приховує, що коле ботокс. Як розповіла Полякова в інтерв'ю Каті Осадчій, у неї дуже активна міміка, тому перший ботокс в лоб Суперблондинка вколола ще в 25 років.

Як повідомлялося раніше, менеджер Олі Полякової злив у мережу її постільне фото. Ось це підстава! Як на це відреагував чоловік виконавиці?

Hyser також писав, що Оля Полякова знову пожартувала на рахунок Тіни Кароль. Невже між виконавицями знову спалахне скандал?