КОМІКИ "Квартал 95" поставили новий кумедний номер

Гумористичне шоу" Вечірній квартал " ще багато років тому зробили собі імідж за рахунок висміювання перших осіб країни, і не стали робити знижок навіть для колишнього учасника проекту-нинішнього президента України Володимира Зеленського. В одному з номерів вони пожартували над президентом і зробили "передбачення" про те, хто буде правити Україною після Зеленського. Ролик з номером опублікований на відеохостингу "YouTube".

Так, в даному номері президент Зеленський, якого зіграв артист Юрій Великий, спочатку повертається в часі на початок 2020 року, де намагається виправити помилки, допущені ним в 2021 році. Крім того, він розповідає політикам про те, що сталося в майбутнє.

Після цього, "Зеленський" відправляється вже в 2025 рік, де йому показують, що трапиться з країною, якщо він не впорається з кризою, викликаною пандемією коронавірусу. За версією даного номера главою держави стане популярний український співак Павло Зібров, новорічне звернення якого покажуть Зеленському-Великому.

Нагадаємо, раніше актриса студії "Квартал 95" і "жіночий квартал" Олена Кравець розповіла про те, як вона спілкується з першою леді України — дружиною Володимира Зеленського, Оленою. Кравець розповіла, що вони знайомі вже багато років і за цей час у них сформувалися теплі дружні стосунки.

Обидві жінки зараз сильно зайняті своїми справами, тому стали рідше спілкуватися, проте, за словами Олени Кравець, вони через це не припиняють бути близькими людьми. Варто відзначити, що Олена Кравець є не тільки близькою подругою сім'ї Зеленських, а й хрещеною самої Олени Зеленської, що вийшло досить спонтанно, так як під час хрещення дочки Зеленських, Олександри, хрещеним якої є чоловік Олени Кравець, з'ясувалося, що Олена Зеленська не хрещена, і батюшка запропонував їй проти це таїнство. На роль хресної була обрана Кравець.

Популярні новини зараз

Поштову скриньку відкриватимемо зі сльозами: якими платіжками здивують кожного українця

Перевірте скільки вам заплатять: кому з українців з 1 травня автоматично підвищать пенсії

Секрет польських господарок: для чого в холодильник потрібно обов'язково покласти цукор

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Олена Зеленська заявила, що батьки будуть обурені реформою харчування в школах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський показав архівну фотографію зі своїм батьком.

Також "Hyser" писав, що у мережі з'явилися фотографії, на яких Олена Зеленська відображена в молодості.