ПриватБанк знову потрапив у гучний скандал через збій в роботі системи.

Відзначимо, ПриватБанк досить часто потрапляє в різного роду скандали. Найчастіше користувачі скаржаться на те, що фінансова установа проводить якісь операції і нікого не ставить про них до відома. На цей раз стало відомо про те, що через збій в роботі системи банку у людей стали списуватися по два рази.

Також через збій некоректно відображається баланс по карті. Як розповів представник банку, що всі гроші будуть повернуті на рахунок протягом доби.

"Прошу вибачення у деяких клієнтів банку, які через збій сьогодні зіткнулися з повторним списанням коштів за деякими картками і некоректним відображенням і використанням доступного залишку по карті. Наші фахівці працюють над вирішенням проблеми. Некоректно списані суми будуть повернуті протягом доби", - заявив прес-секретар Приватбанку Олег Серга.

Відзначимо, що недавній збій в роботі ПриватБанку був зафіксований в червні цього року. Тільки користувачі скаржилися на те, що вони не можуть провести свої фінансові операції, а баланс відображається некоректно. Також збій був у квітні цього року. Але наймасштабніші неполадки в роботі ПриватБанку були зафіксовані в 2018 році. Тоді збій в роботі торкнувся не тільки мобільного пропозиції, але і всіх терміналів і банкоматів.

Популярні новини зараз

Вже дійшло до стрілянини: на Закарпатті люди прийшли розбиратися з ТЦК

Чим потрібно обробити редис, щоб її не погризли шкідники: поради досвідчених городників

Як правильно згадувати близьких на Великдень: обов'язково зробіть це, щоб рідні вас почули

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Раніше Hyser писав про те, що клієнтам Приватбанку та Ощадбанку розповіли, чого варто очікувати найближчим часом.

Також писали, що ПриватБанк попередили про підвищення тарифів на популярну послугу.

Нагадаємо, що у мережі опублікували графік роботи банків на вихідні.