У залі Верховної Ради України стався гучний скандал за участю голови фракції " Слуга народу"

Голова фракції "Слуга народу" в українському парламент серйозно осоромився, не дізнавшись і образивши двох співавторів Конституції України. Про це повідомляє Telegram-канал "Через плече".

Так, 28 червня в парламенті відбулося урочисте засідання, присвячене святкуванню Дня Конституції. На засідання з акцією протесту з'явилися два співавтори Конституції України-Степан Хмара і Віктор Шишкіна, на яких були надіті футболки " зе! Вбивця Конституції". Їх прихід, однак, спантеличив главу фракції "Слуга народу" Давида Арахамію.

Побачивши двох чоловіків, він вирішив дізнатися у своїх сопартійців, хто, власне кажучи, з'явився на засіданні Верховної Ради в подібних справах. Його питання вдалося відобразити журналістам, які також перебували в залі парламенту і сфотографували телефон Арахамії, на якому видно листування. При цьому громадськість обурило, яке формулювання при цьому використовував глава фракції.

"Що це за два Діда-мопеда? Стоять у залі " - написав своїм колегам Арахамія. Ті, у свою чергу, почали пояснювати голові фракції, хто такі Хмара і Шишкін, хоча і упустили той факт, що вони обидва є співавторами Конституції України.

Нагадаємо, що незважаючи на те, що політичний дисидент Степан Хмара, і перший генеральний прокурор незалежної України Віктор Шишкін, які є ще й співавторами української Конституції, з'явилися в зал Верховної Ради в провокаційних футболках, президент України Володимир Зеленський на це ніяк не відреагував.

Популярні новини зараз

Ви отримаєте незабутнє задоволення: рецепт карпатських голубців з квасолею та грибами

Що потрібно зробити, якщо ви пересолили блюдо: поради, які допоможуть все виправити

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям заявили, що подорожчання комуналки почнеться зі столиці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, коли і наскільки уряд підвищить мінімальну зарплату.

Також "Hyser" писав, що український уряд хоче роздати всім громадянам нові паспорти.