Ілон Маск живе в скромному невеликому будиночку, який коштує дешевше, ніж Tesla

Один з найбагатших людей планети, генеральний директор Tesla Ілон Маск здивував тим, в яких умовах живе. Його будинок нагадує бюджетну квартиру-гостинку, який коштує менше, ніж його дітище Tesla Model S. Про це пише autoevolution.

Зазвичай мільйонери або мільярдери живуть в розкішних маєтках, які ховаються за високою огорожею від сторонніх очей. Однак це зовсім не про мільярдера Ілона маску. Геніальний інженер і підприємець, продав всі будинки, які були в його власності і оселився в скромному будинку на території компанії SpaceX.

Будинок називається Boxabl Casita і є збірним всередині. Це найдешевша і базова модель, яка підходить для невеликої сім'ї. Будинок розташований в поселенні Бока-Чіка в штаті Техас і має розмір 6 на 6 метрів. Цікаво, то що це скромне житло коштує близько 50 тисяч доларів, що дешевше ніж одна Tesla Model S. Але і це не найбільш вражаюче. Ілон Маск не купував цей будинок, а орендує його у власної компанії.

Будинок Ілона Маска. Фото Autoevolution

Будинок Ілона Маска. Фото Autoevolution

Житло знаменитого мільярдера всередині схоже на однокімнатну квартиру, яку поділили на 4 житлові зони. Так, в будинку є кухня, вітальня, спальня і ванна кімната. Також є всі необхідні для життя зручності й техніка, зокрема холодильник, посудомийна і пральна машина, духовка, кондиціонер, душова кабіна. Зазначається, що будинок Ілона Маска повністю автономний.

Популярні новини зараз

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

Чим потрібно обробити редис, щоб її не погризли шкідники: поради досвідчених городників

Не кожен зможе себе побалувати: якими будуть ціни на овочі та фрукти у травні

Не залишиться жодного розлучення: як помити вікна за допомогою чотирьох перевірених способів

Показати ще

Будинок Ілона Маска. Фото Autoevolution

Будинок Ілона Маска. Фото Autoevolution

Раніше портал Hyser повідомляв, що у мережі показали розкішний особняк Ірини Білик, який розташований в котеджному містечку в 15-хвилинах їзди від Києва.

Також наш портал інформував, що відомий американський актор Вілл Сміт показав, як його рознесло за час карантину.

Нагадаємо, що 57-річний голлівудський актор Бред Пітт здивував різко помолоділим виглядом, не впізнають навіть найвідданіші шанувальники.