Володимир Остапчук заявив про те, що його колишня дружина не дає спілкуватися дітьми.

Український ведучий Володимир Остапчук знову потрапив у скандал. Цього разу він заявив про те, що його колишня дружина Олена Войченко не дозволяє йому бачитися з дітьми. Нібито вона вивезла їх без попередження в Умань і тепер перешкоджає як спілкуванню з ними Володимира, так і його батьків.

Ведучий каналу "Україна" вважає, що Олена порушує його права, тому він змушений звернутися в поліцію.

«Вкотре змушений захищати право бачити своїх дітей. Олена Войченко відвезла дітей до своїх батьків в Умань не те, що не погодивши, навіть не повідомивши на який термін. Зв'язку з дітьми зараз немає. Я заблокований у її матері, її батько не бере трубку два дні. Моїй мамі її батько Сергій Войченко в грубій формі відмовив у бажанні бачитися з онуками»— - стверджує Остапчук.

У свою чергу Олена Войченко звинуватила Володимира у брехні. Вона попросила його зупиниться і більше не втягувати ні її ні дітей у свій піар. Але судячи з усього Володимир налаштований дуже серйозно і буде подавати до суду.

Відзначимо, що розлучення цієї пари супроводжувався величезною кількістю сварок, скандалів і активно обговорювалося в мережі. Хтось вважав, що правий Володимир, а хтось став на бік Олени.

Популярні новини зараз

Готуємося до Великодня: рецепт швидких канапе з яйцем, оселедцем та буряком

Поминальні дні на цвинтарях: названо важливі дати, які потрібно записати або запам'ятати

Секрет польських господарок: для чого в холодильник потрібно обов'язково покласти цукор

Вся підготовка - це 5 годин на полігоні, а потім - у пекло на фронт: історія українського воїна, який зник безвісти

Показати ще

Олена звинувачувала колишнього в тому, що він не дає гроші на дітей і навіть хоче позбавити її батьківських прав, піддаючи принизливій експертизі на осудність. У відповідь Остапчук публічно виставляв чеки.

Тепер залишається тільки здогадуватися, чим цього разу закінчиться ця історія. Можливо батьки нарешті знайдуть спільну мову і перестануть своєю поведінкою травмувати психіку дітей. Адже вони ні в чому не винні.

Раніше Hyser писав про те, що Потап буквально до сліз насмішив свою дружину Настю Каменських.

Також писали, що Настя Каменських написала сумне послання для Потапа, стали набагато рідше бачитися.

Нагадаємо, що колишня дружина відомого виконавця показала нового коханого, справжній красень.