57-річна Лоліта завжди намагалася дивувати шанувальників відвертими нарядами. То вона шокувала публіку обтягуючим прозорим трико, забувши про такий важливий предмет нижньої білизни, як ліфчик, а-то і зовсім з'являлася без туфель. Однак, все це раніше відбувалося на сцені, а зараз же женщина без комплексів і королева епатажу з'явилася в "голому" вбранні на вулицях Москви.

Так, днями популярна співачка Лоліта Мілявська вирішила підняти настрій змученим ковідофактом москвичам і вийшла на вулиці Москви в епатажному вбранні. Кадри з прогулянки вона розмістила у своєму Instagram- акаунті.

Компанію артистці склав її колега по шоу-бізнесу, молодий репер Коста Лакоста.

Обидва були одягнені у все чорне, ось тільки Коста був дійсно одягнений - він був у плащі і спідниці, а ось Лоліта для виходу на вулицю вибрала облягаючий напівпрозорий комбінезон і чорне боді.

Такий епатажний образ, до речі, був обраний не дарма. Вся справа в тому, що творчий тандем співачки і репера презентував таким чином свою нову роботу - трек "Антиклімакс". Випадковість чи ні, але музиканти записали його після знайомства на дні народження Івлєєвої.

Погодьтеся, тільки Лоліта Мілявська могла так шикарно уявити іронічний трек про клімакс, який в суспільстві часто вважається табуйованою темою. У неї вже давно склався імідж сміливої артистки, яка говорить про те, про що інші бояться навіть подумати.

Популярні новини зараз

Не викликайте лиха у свій будинок: названі дні, коли не можна ходити на цвинтарі

Пляшка коли та 5 літрів води: названий спосіб, який допоможе швидко позбутися колорадського жука

Вам захочеться пити її прямо з тарілки: рецепт найсмачнішої підливи для котлет, в яку ви закохаєтеся

Не натягніть у хату біду: коли ходять на цвинтар перед Великоднем і чи можна це робити

Показати ще

Для зйомки кліпу артисти зробили ставку на несподіванку, адже навіть кліпмейкер Микита не був присвячений, що конкретно відбуватиметься. У підсумку вся творча група разом з артистами заходили в аптеку, продуктовий магазин, переходили дороги. Все було знято таким чином, щоб глядач бачив живу реакцію звичайних людей, які зустрілися співачці і реперу.

У коментарях до відеоролика користувачі соцмережі із захопленням відреагували на сміливий вихід співачки. Сама ж Лоліта раділа, що не натрапила на агресивних москвичів, які б і в спину плюнули, і конфлікт влаштували.

Зазначимо, що раніше Лоліта розповідала журналістам, що вона проживає в районі Таганки. І на відео вона якраз йде по вулиці Великі Каменярі, яка починається від Таганської площі.

Раньше "Нуѕег" повідомляв про те, що Лоліта Мілявська потрапила в халепу з невдалим образом.

Також наш портал писав, що Лоліта Мілявська опублікувала на сторінці свого мікроблогу провокаційне відео.