Популярний український курорт пішов під воду через сильні зливи

В останні дні в Україні спостерігалася складна погода. Ряд областей заливали сильні зливи. Не обійшла стороною негода і популярний український курорт Коблево, зіпсувавши відпочинок туристам. Про це інформує місцеве видання "Вечірній Миколаїв".

Сильні зливи обрушилися на курорт Коблево в Миколаївській області, в результаті чого його затопило. Відзначається, що рівень води в деяких місцях досягає 40 сантиметрів. Найбільше від негоди постраждала саме курортна зона. Через сильну зливу постраждали деякі бази відпочинку і бари, а під воду пішли цілі вулиці.

Наслідки негоди на курорті Коблево. Фото: Злочинності.НІ

Наслідки негоди на курорті Коблево. Фото: Злочинності.НІ

Для ліквідації наслідків негоди були залучені рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Співробітники ДСНС відкачали дощову воджу з території житлових будинків та присадибних ділянок.
Ще однією серйозною проблемою стало те, що дощі затопили дороги і водії не можуть розгледіти ями. В результаті автомобілі потрапляють в такі пастки і вже не можуть виїхати.

Наслідки негоди на курорті Коблево. Фото: Злочинності.НІ

Популярні новини зараз

Допоможе звичайний папір: як без проблем позбутися бур'янів на грядках та на клумбі

У Пентагоні вже розповіли, де Росія завдасть ядерного удару: на цілий рік усе "замерзне"

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

За інформацією ТСН, туристи, які приїхали на відпочинок, скаржаться, що погодні умови не дозволяють відпочити. За їхніми словами на курорті вже кілька днів поспіль йде дощ і вода нікуди не йде і її ніхто не відкачує.

Наслідки негоди на курорті Коблево. Фото: Злочинності.НІ

Наслідки негоди на курорті Коблево. Фото: Злочинності.НІ

Раніше портал Hyser повідомляв, що на відомому турецькому курорті затонув катер з туристами.

Також наш портал інформував, що туристам показали несподівані міста України для літніх подорожей, в яких цікавіше, ніж у Туреччині.

Нагадаємо, що курортників сповістили про загрозу на Чорному морі. Вода покрилася густим сіро-коричневим слизом, який вбиває риб та інших морських мешканців.