Під Києвом сталося серйозне ДТП за участю маршрутки.

Під Києвом сталася чергова серйозна ДТП. Цього разу учасників дорожньо-транспортної пригоди стала маршрутка з людьми всередині. В результаті багато з них отримали травми різного ступеня тяжкості.

11 липня, в Київській області не поділили дорогу маршрутка Mercedes і легковий автомобіль Hyundai. В результаті маршрутка перекинулася. Багато пасажирів постраждали, точна кількість невідома. На місці працюють рятувальники, поліцейські і кілька машин швидкої допомоги. Також поки невідомо, хто порушив правила дорожнього руху, що в результаті призвело до аварії і постраждалим. Є надія про те, що обійшлося без смертей.

Всім постраждалим надається вся необхідна медична допомога. Також представники правоохоронних органів з'ясовують всі обставини справи.

Відзначається, що Гостомельська траса є вкрай аварійно-небезпечним місцем. Серйозне ДТП тут відбувається щотижня.

Тому поліція неодноразово просила водіїв суворо дотримуватися правил дорожнього руху і не перевищувати швидкісний режим. Адже це може призвести до серйозної аварії. В результаті можуть постраждати невинні люди.

Популярні новини зараз

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Капуста і навіть кава: як незвичайно та красиво пофарбувати яйця на Великдень

Не натягніть у хату біду: коли ходять на цвинтар перед Великоднем і чи можна це робити

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Показати ще

Водіїв попереджають, що на ділянці, де сталася ДТП, рух транспорту ускладнений. Тому водіям настійно рекомендують вибирати альтернативні шляхи пересування, щоб не було проблем і не доводилося простоювати свій час в пробках.

Поки працюють рятувальники на місці аварії завжди утворюються пробки з машин. Особливо якщо це дуже жвава траса. По іншому просто не може бути.

Раніше Hyser писав про те, що Києві сталася аварія з відомим електрокаром і маршруткою.

Також писали, що українець розбив дуже дорогу орендовану машину на своє День Народження.

Нагадаємо, що біля метро в Києві сталася аварія відразу з п'ятьма машинами.