Українська ведуча Леся Нікітюк здивувала шанувальників новим фото в купальнику.

Леся Нікітюк часто радує своїх шанувальників новими фото і відео на сторінці в соціальній мережі. На цей раз вона показала досить відверте фото в купальнику, який відмінно підкреслив її струнку фігуру. На знімку ефектна Леся Нікітюк позує навпочіпки на лежаку. Свій образ вона доповнила солом'яним капелюхом.

У підписі до фото вона вирішила уточнити хто їй може намазати спинці кремом. Але тут же дописала, якщо цього ніхто не може зробити, то вона сама впоратися з цим завданням. Зазначимо, особисте життя Лесі Нікітюк хвилює багатьох. Але сама артистка тримає її в строгому секреті і не поширюється про те, з ким вона зустрічається і які у неї взагалі плани на майбутнє.

У коментарях користувачі Мережі написали, що Леся відмінно виглядає і напевно кожен погодиться намазати їй спинку кремом. Нехай тільки скаже де вона знаходиться. Відзначимо, шанувальники часто говорять Нікітюк компліменти і чекають, коли відкриє завісу свого особистого життя.

"Чоловіка в червоних шортах можна попросити😂 😂 😂 😂. Правда обережно, а то не приведи Господи інфаркт вистачить, то не Притула в красних трухашках?))😂,
Я можу намазати, лише, бутерброди, в своєму фудблозі😍, Була б я чоловіком намазала б😍, та й так би теж намазала 😂, Будь хто, такій красуні ніхто не відмовить😉😉, Шикардосна наша Леська давай давай на холостячку 3 прос просимо))), Красуня ❤️Очередной черговий 77 купальник 🤟 😃 , Нічого собі баба, ніжки як у молодої😂, 😀 😌 🤩 🤪як завжди Леся бомба 🤪, Самотня боса йду сама...ЛЕСЯ негайно зви подруг. 😮 😍 😍 ",- написали користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк заінтригувала шанувальників новим знімком.

Популярні новини зараз

Що потрібно зробити, щоб шашлик вийшов ідеально м'яким: секрети мангальників

Чим потрібно обробити редис, щоб її не погризли шкідники: поради досвідчених городників

Користуйтеся моментом: рецепт ранньої тушкованої капусти з шинкою та сметаною

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Показати ще

Також писали, що Тіна Кароль прямо на сцені віддалася тваринної пристрасті.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк розповіла про розрив з чоловіком.