Вранці в понеділок, 12 липня 2021 року, на пляжах Бердянська можна помітити неймовірну кількість медуз. Відпочиваючі бояться заходити в море, щоб купатися, оскільки така кількість медуз серйозно відлякує всіх туристів.

Про це повідомляє портал "Obozrevatel"

Літо - це час відпусток, на які так довго чекають всі люди в світі. Як тільки настає цей період, люди відразу ж збирають речі і відправляються до моря. Вони люблять насолоджуватися розпеченим піском, засмагати на пляжі і купатися в морі.

Однак, далеко не все буває гладко під час відпустки. Так, наприклад, море буває наповнене величезною кількістю медуз, яких ніхто не любить. Така ж ситуація сталася і в туристичному місті Бердянськ, куди люди теж люблять їздити відпочивати.

Так, море в Бердянську заполонила велика кількість медуз, які буквально не дають пройти. За словами свідків, більшість туристів, які приїхали на відпочинок, а саме - на море, заходять у воду максимум по коліно, оскільки купатися з медузами практично неможливо.

На кадрах, які з'явилися в мережі, можна помітити, що на пляжах в Бердянську відпочиває дуже багато людей, які загоряють під розпеченим сонцем. Але всю увагу привертають до себе величезні медузи, які бентежать відпочиваючих.

Популярні новини зараз

Не залишиться жодного розлучення: як помити вікна за допомогою чотирьох перевірених способів

Вишні вистачить і на компот, і на варення: що потрібно зробити, щоб цього року гілки гнулися від ягід

Ви будете хвалитися цією стравою перед знайомими: рецепт картоплі, запеченої шарами в сметані з сиром та цибулею

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

Медузи

"На квадратний метр по п'ять штук таких медуз. Це жесть, і це тільки на березі. Люди заходять максимум по ноги і все, далі ніхто не купається. Якщо є матрац, то нормально, а так особливо не поплаваєш", - розповів обурений очевидець.

Багато людей люблять відпочивати на території України і вже багато років їздять до туристичного Бердянська. Але те, що приготувала відпочиваючим природа, може виявитися справжнім сюрпризом для них.

Нагадаємо, що у сонячній Ялті сталася справжня повінь через збільшення рівня води в річках.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", нашестя тигрових комарів на Кримському півострові наганяє остраху всім відпочиваючим.

Також портал "Hyser" писав, що на відпочиваючих в Одесі напала навала комах, які заполонили море і не дають нормально плавати в морі.