Під час сесії міської ради міста Конотоп стався конфлікт між мером міста та народним депутатом від Партії «Слуга народу». У чому причина і хто винен?

Курйозна ситуація сталася під час сесії міської ради міста Конотоп. Мер міста, учасник АТО Артем Семеніхін облив нардепа від Партії «Слуга народу» Олександра Качуру жовтою рідиною.

У партії "Слуга народу" заявили, що за фактом нападу на народного обранця буде порушено кримінальну справу. Однак у поліції Сумської області повідомили, що справу відкрили за частиною 1 ст.296 "Хуліганство". Дані про це внесли в єдину базу досудових розслідувань.

Що ж сталося між мером і нардепом?

За словами Семеніхіна, сесія міської ради спочатку опинилася під загрозою зриву через дії Качури. Нібито нардеп своїми словами і діями провокував міського голову. Семеніхін зазначив, що" трохи облив "Качуру" святою водичкою " Конотопа.

Як виявилося, в пляшці знаходилася водопровідна вода, яка тече по трубах в місті Конотоп. Цю пляшку до сесійної зали приніс сам Качура. За його словами, цю ємність йому передали жителі Конотопа, які не задоволені якістю води, яка тече у них з труб.

Популярні новини зараз

У вас щелепа обвисне: за якою ціною в Україні почали продавати молоду черешню

Пляшка коли та 5 літрів води: названий спосіб, який допоможе швидко позбутися колорадського жука

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Показати ще

Качура має намір подати до суду на Семеніхіна за перешкоджання його діяльності як народного депутата.

Як повідомлялося раніше, депутат від "Слуги народу" виграв "золото" Олімпійських ігор в Токіо і станцював гопак.

Hyser також писав, що доктор Комаровський готовий виїхати з України через мовне питання.