Модель Яна Варнакова, яка здобула перемогу в конкурсі "Міс Молдова" в 2008 році, потрапила в скандал, коли відповіла жінці російською мовою.

Інцидент стався в Кишеневі, частину якого Яна записала на свій телефон, пише "Главред".

Повідомляється, що під час того, як невідома жінка знімала гроші з банкомату, підійшла Варнакова і тій здалося, що занадто близько. Невідома подумала, що вона хоче підглянути її пін-код, тому почала обурюватися.

Але коли Яна Варнакова заговорила російською мовою, та і зовсім почала лаятися і всіляко ображати дівчину. Крім "стерви" і "смердючої російської" вона отримала ще сумкою від жінки.

Варнакова планувала викликати на місце поліцію, але чи приїжджали правоохоронці достовірно невідомо.

"Я повторюся, не важливо, який ви нації, релігії і кольору шкіри, ми всі люди. Бережіть себе і своїх близьких", - прокоментувала інцидент Варнакова.

Популярні новини зараз

Ви навіть не уявляли, як це смачно: рецепт гречки з фаршем у томатному соусі

Цей аромат розійдеться по всьому двору: рецепт ситної запіканки з макаронів з грибами та сосисками

"Приховуйте всі могили": у Росії заборонили ховати військових, яких привезли з України

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

Нагадаємо, що раніше український лідер Володимир Зеленський зробив звернення до жителів окупованих Донецької та Луганської областей.

Шостий президент заявив, що окупований Крим і Донбас ніколи не будуть частиною Російської Федерації. Він упевнений, що як би Росія не намагалася переписати історію, це у неї не вийде.

Володимир Зеленський говорив російською мовою спеціально для телеканалу "Дом", який показують в окупованому Криму, Донбасі та Луганщині.

Всім, хто вважає себе росіянами, гарант порадив їхати в Російську Федерацію і шукати там притулок. Ну а українцям він пообіцяв швидку деокупацію і закликав трохи потерпіти.

Зеленський впевнений, що окупанти ніколи не будуть любити українські землі так, як їх люблять українці, а Крим ніколи не буде російським, незважаючи на всі зусилля окупантів.

Раніше Hyser писав про те, що в Україні з'явилося нове озброєння, яке налякає Путіна.

Також Hyser повідомляв, що Володимир Зеленський з'явився в центрі Києва без охорони.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський віддав незвичайний наказ військовим.