Північ Туреччини затопило в результаті сильних дощів.

На Туреччину обрушилася чергова напасть. Тепер там в результаті сильних дощів потопають курортні міста. Їх буквально зносить водою і зсувами. Відомо про те, що вже одна людина в результаті природної стихії зник безвісти.

Зокрема, зливи пролили на півночі Туреччини 10 і 11 серпня. Найбільше залило провінції Синоп і Бартин, де зникла 80-річна жінка. Також важка ситуація спостерігається в провінціях Карабук і Кастамону.

Очевидці говорять про те, що в провінції Синоп в результаті сильних зсувів постраждали кілька житлових будинків і машини жителів. Їх буквально позносило величезними потоками води.

У провінції Кастамону раптові і сильні опади затопили підвали будинків. У Бартіні, за даними губернатора провінції, врятували людей, які застрягли в авто і були заблоковані в будинках.

Рятувальники роблять все можливе, щоб врятувати людей. У зараз проходить евакуація людей. Інших, хто поки залишається в своїх будинках, просять не виходити на вулицю. Тому що потоки води дуже сильні і непередбачувані. Для людини це може закінчитися летальним результатом.

Популярні новини зараз

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Нагадаємо, що раніше Туреччина протягом тривалого часу боролася з лісовими пожежами. Рятувальникам також довелося евакуювати сотні людей.

Вони почалися 28 липня з провінції Анталья. За останніми даними, гасіння семи лісових пожеж триває на півдні Туреччини, 125 загорянь були взяті під контроль за останні дні. Є надія на те, що незабаром вдасться повністю з ними впоратися і ліквідувати. Але це буде не в найближчі дні.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, яка погода буде найближчим часом у всьому світі.

Також писали, які країни відкриті для українських туристів.

Нагадаємо, що у Туреччині продовжують вирувати пожежі.