Вчора у Воронежі прогримів вибух. Вибухнув автобус, в якому знаходилися люди. Є жертви.

У Воронежі вчора вибухнув автобус з пасажирами. Відео інциденту потрапило в мережу. Сьогодні ж губернатор області повідомив, що кількість жертв від вибуху зросла.

Відразу ж після вибуху на місце трагедії прибули медики. Вони госпіталізували 14 осіб. Постраждалих оглянули і чотирьох з них відпустили додому. Один потерпілий помер відразу ж на місці вибуху. А сьогодні стало відомо про ще одного померлого. У лікарні померла 55-річна жінка. Про це повідомив губернатор області Олександр Гусєв.

"Сумна звістка. У ЛШМД №1 померла ще одна постраждала, 1966 року народження. Мої співчуття рідним і близьким. Як і обіцяв, пізніше детально розповім, якою буде матеріальна допомога тим, хто потрапив у цю біду", - зазначив чиновник.

Поліція розслідує цей інцидент. Поки найбільш вірогідною версією є технічна несправність автобуса. На відео видно, що вибух стався близько бензобака. Можливо, конструкція транспортного засобу була змінена і не відповідала техніці безпеки. Однак водій автобуса стверджує, що його транспортний засіб був справний, а корективи в його конструкцію не вносилися. Тому також є версія теракту. Однак слідів вибухівки на місці трагедії не виявлено. Ведеться слідство.

Для контролю за ситуацією губернатор перервав свою відпустку. Він також поклав квіти до місця трагедії.

Популярні новини зараз

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Хитрість наших бабусь: що зробити, щоби до сковорідки нічого не прилипало

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

Як повідомлялося раніше, у Києві прогримів потужний вибух. Що сталося?

Hyser також писав, у норвезькому порту палав російський траулер. Чому ніхто не гасив судно?