Українські регіони накрила негода минулої доби, 18 серпня.

В Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, Дніпропетровській, Київській, Кіровоградській та Чернігівській областях лили проливні дощі, випав град і гриміла гроза, пише "Обозреватель".

В результаті негоди без світла залишилися 138 населених пунктів. Сотні дерев були повалені шквальним вітром. У деяких місцях випав град розміром з волоський горіх.

Не обійшлося без постраждалих. Повідомляється, що у Вінниці на 70-річну пенсіонерку впало дерево, коли вона вже заходила в під'їзд. Після падіння самостійно піднятися вона вже не змогла. Каретою швидкої допомоги її доставили в лікарню, де відразу ж почали готувати до операції.

Лікар-травматолог Павло Малецький розповів, що стан пацієнтки середньої тяжкості. У неї травмований голеностоп, забій надпліччя і лівої гомілки. Медик пояснює, що такі переломи, як у неї неможливо вправити, тому вирішено робити операцію.

У місті Хмельницький випав град, а сильним дощем затопило дороги - зливові каналізації не справлялися з потоком води.

Популярні новини зараз

Ви закохаєтеся в цю страву: рецепт вінегрету в лаваші з додаванням квасолі

Огірки виростуть солодкими і хрусткими: як правильно посадити насіння, не зіпсувавши їх

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Показати ще

На найбільш затоплені ділянки прибули рятувальники, які відкачували воду за допомогою мотопомп. По області 40 населених пунктів залишилися без світла.

На Житомирщині без електрики залишилися 70 населених пунктів, у Київській області-30, Чернігівській – дев'ять, у Дніпропетровській – два, Чернівецькій – два, Кіровоградській – один.

Раніше Hyser писав про те, що Сочі вдруге за місяць пішов під воду.

Також Hyser повідомляв, що пророцтва Ванги на 2021 рік почали збуватися.

Нагадаємо, що вчені пророкують нові катаклізми в Європі.