У мережі обговорюють дивне відео за участю Надії Мейхер. У кадрі співачка ходить, погойдуючись, як ніби вона п'яна.

Ось уже давненько про екс-учасницю групи "ВІА Гра" Надію Мейхер нічого не писали в пресі. Артистка зараз не так популярна, як була за часів участі в дівочій групі. Та й свій мікроблог зірка веде не так активно, як її колеги. Надія вважає за краще приховувати від преси своє особисте життя, чоловіка, дітей і місця відпочинку. Так що в соцмережі Мейхер в основному розповідає про свою роботу.

Екс-"віагра" зараз мало виступає, хоча іноді дає концерти і бере участь в театральних постановках. Але основним бізнесом Надії стало ательє жіночого одягу. Мейхер сама їздила в Італію вибирати тканини для майбутніх нарядів, також вона сама придумує фасони, а потім рекламує одяг у своєму профілі.

Днями артистка влаштувала собі незвичайну фотосесію на природі, де вирішила продемонструвати вбрання зі своєї нової колекції. Надія позувала в оригінальних позах, примірявши білий злитий купальник, червоне принтоване плаття, чорний комплект з білим жакетом, сірий костюм зі спокусливим топом та інші речі зі своєї колекції. Фоном для фотосесії послужили природні простори України: поля, морське узбережжя, кар'єр і лиман з лікувальними грязями.

Під час фотосесії Надія приймала оригінальні і спокусливі пози, а фотограф встиг не тільки фотографувати зірку, але і знімати процес фотозйомки на відео. Цими короткими відео Надя і поділилася з шанувальниками у своєму мікроблозі. Однак на одному з відеофрагментів, де Мейхер ходить по путівці, вона виглядає «подшофе». Втім, швидше за все, такі піруети Надія виконувала для ефектного кадру в абсолютно тверезому вигляді.

Як повідомлялося раніше, Надія Мейхер здивувала шанувальників новим відео. Що це зірка робить своїм ротом?

Популярні новини зараз

Ресторанна насолода: рецепт курячого філе, запеченого з сиром та шпинатом

Можна залишитись без урожаю: чого не любить морква і яких помилок потрібно уникати

Такого ви точно не куштували: рецепт молодої капусти, запеченої з вершками та вином

Українських біженців попередили щодо виплат у Польщі: до чого готуватися

Показати ще

Hyser також писав, що Надія Мейхер показала свій бюст після екстремального схуднення. Чи змінилися пишні форми секс - "бомби"?