У ПФУ поділилися статистикою щодо кількості пенсіонерів

Пенсійний фонд УКРАЇНА постійно підраховує чисельність одержувачів виплат. Нещодавно з'ясувалося, що кількість пенсіонерів в нашій країні за останні три роки скоротилася на 793 692 людини. Так, ще в 2018 році загальна кількість одержувачів пенсій становила 11,7 мільйонів українців, в той час як сьогодні їх кількість становить 10,9 мільйонів. Про це повідомляє портал "APnews"посилаючись на заяву офіційної прес-служби ПФУ.

Повідомляється, що Пенсійний фонд надав детальну інформацію щодо зміни чисельності пенсіонерів в Україні за роками. Наприклад, 1 січня 2018 року в Україні проживало 11 725 370 пенсіонерів, роком пізніше — 11 470 405 осіб. 1 січня 2020 року в Україні налічувалося 11 334 730 осіб і, нарешті, 1 січня поточного року в ПФУ нарахували 11 130 954 пенсіонера.

Дана статистика вказує на те, що щорічно кількість пенсіонерів в нашій країні знижується на від 100 до 300 тисяч чоловік. Важливим моментом є те, що на 1 вересня 2021 року Пенсійний фонд нарахував всього 10 931 678, тобто в порівняння з початком року в Україні вже проживає на 200 тисяч пенсіонерів. Крім того, в цьому році уряд підвищився пенсійний вік для жінок, що також відбилося на статистиці пенсіонерів.

Найбільша кількість пенсіонерів проживають у Дніпропетровській, Донецькій, Харківській областях та в Києві. Найменшу ж кількість пенсіонерів нарахували у Волинській, Чернівецькій та Закарпатській областях.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Ляшко розповів, яким областям України загрожує карантин.

Популярні новини зараз

Від цього запаху запаморочиться голова: рецепт жаркого-запіканки з риби з салом і цибулькою

Вам навіть ніж не знадобиться: як швидко почистити картоплю за допомогою простої хитрості

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Не випробовуйте долю: яку молитву читають перед випіканням паски

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кого під час карантину обійдуть карантинні обмеження.

Також "Hyser" писав, що в уряді зробили важливу заяву щодо коронавірусних сертифікатів.