В уряді розповіли, коли в країні включать опалення.

У країні вже незабаром повинен початися опалювальний сезон. Деякі люди чекають його з великим нетерпінням. Тому що на вулиці вже досить холодно. Про те, коли буде подано тепло в будинки розповів прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він пояснив, що в цьому опалювальному сезоні правила подачі опалення будинку не буде змінюватися. Зокрема, опалення включається тоді, коли температура протягом трьох днів тримається на рівні +8 градусів тепла.

Але так як погодні умови в кожному регіоні різні, то і опалення буде включено по-різному. Це нормальна практика і так відбувається щороку. Цього року теж не буде ніяких нововведень. Тому залишилося чекати не так вже й довго. Тому на вулиці з кожним днем стає все холодніше і холодніше.

"Опалення місцева влада включатиме, як тільки середньодобова температура впаде нижче +8 градусів, як і належить за законом, і буде триматися так не менше трьох днів", — підкреслив Денис Шмигаль.

Крім того Денис Шмигаль розповів про те, що підготовка до опалювального сезону в кожному регіоні практично повністю завершена.

Рівень запасу газу в підземних сховищах на даний момент становить 18,8 млрд кубометрів. Коштів для додаткової закупівлі блакитного палива достатньо.

Популярні новини зараз

Від цін газу на лоб полізуть: в Україні різко подорожчав один із головних овочів

Путін уже готовий змінити Шойгу: що відбувається у Кремлі і кого можуть призначити

Ціни вас точно здивують: в Україні почав різко дорожчати найпопулярніший фрукт

Секрет досвідчених дачників: як позбутися надокучливих кульбаб на городі

Показати ще

Крім того українців хвилює момент, наскільки зросте того року ціна на опалення. Тому що вона безпосередньо залежить від ціни на газ. Цього року в уряді заявили про те, що будь-яких стрибків на газ чекати не доводиться. Однак ситуація може вийти з-під контролю. У будь-якому випадку будь-якої кризи не буде. Тому що ситуація максимально стабільна.

Раніше Hyser писав про те, що українцям розповіли, які житлові субсидії можна оформити.

Також писали, що в уряді розповіли, кого можуть залишити без опалення.

Нагадаємо, що українцям назвали нові тарифи на газ.