У мережі повідомили дуже важливу і насторожуючу інформацію. Стало відомо, що новий вид вірусу "Дельта" вже знаходиться на території України.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі «РБК-Україна»

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов заявив, що новий вид «Дельти» вже перебуває на території нашої держави. Українські вчені завершили дослідження і виявили, що вірус, який був виявлений у Великобританії вже знаходиться і в Україні.

За словами Олексія Данилова, українські вчені буквально днями закінчили свої дослідження. Можна заявити офіційно і без зайвих сумнівів про те, що "Дельта", яка була в Британії вже дісталася і до України.

Важливо підкреслити, що експерт сказав, що наступні два тижні будуть дуже небезпечними, так як Україна знаходиться на піку захворюваності коронавірусом.

Секретар Ради національної безпеки і оборони застерігає, що в особливій небезпеці знаходиться Львів, Тернопіль, Західна Україна та Київ.

Популярні новини зараз

Три найсильніші молитви на Радоницю: як треба згадати близьких

"Приховуйте всі могили": у Росії заборонили ховати військових, яких привезли з України

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Показати ще

Варто згадати, що, коли британські вчені виявили новий вірус, який отримав назву "AY.4.2", вони дуже насторожилися. Вчені назвали це мутацією "Дельти", яка дуже небезпечна і несе катастрофічні наслідки для багатьох країн світу.

Крім цього, навіть вчені з Америки проводили дослідження і прийшли до висновку. Вони заявили, що рівень госпіталізації та смертності у Великобританії зріс саме через "AY.4.2".

Ні для кого не секрет, що на території України значно погіршилася ситуація з коронавірусом. У червоні зони потрапляє все більше областей, а лікарні практично забиті хворими українцями. Не варто забувати про своє здоров'я і про ту ситуацію, яка відбувається у всьому світі.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що на території окупованого Криму помирає дуже багато людей.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили про нові обмеження для киян.

Також портал "Hyser" писав, що експерт прокоментував ситуацію з коронавірусом в Україні.