У поліції зробили застереження для автолюбителів через туман, що посилився на дорогах

Однією з головних небезпек осені для учасників дорожнього руху є туман, який, часом, здатний дуже сильно знизити видимість на дорозі, тим самим створюючи аварійні ситуації на дорозі. Так і сьогодні, в п'ятницю, 29 жовтня, в цілому ряді областей спостерігаються тумани, які істотно знижують видимість. Про це повідомляє iнформаційний портал "Auto24".

За даними Укргідрометцентру вранці п'ятниці, 29 жовтня, в західних, північних і центральних областях України будуть спостерігатися тумани, які знизять видимість до значень в 300-500 метрів.

У зв'язку з такими погодними умовами в поліції нагадали учасникам дорожнього руху, як убезпечити себе в разі туману. Наприклад, водіям в туманну погоду в разі наявності в конструкції слід включити протитуманні ліхтарі. В умовах обмеженої видимості також варто відмовитися від ризикованих маневрів, а транспортний засіб краще не розганяти до великих швидкостей.

Через підвищену вологість варто тримати в голові, що між машинами необхідно дотримуватися безпечної дистанції, а якщо з'являється необхідність зупинитися, то робити це краще поступово. Під час зупинки обов'язково потрібно включити аварійну світлову сигналізацію. Нарешті, в туманну погоду не варто включати голосно музику, оскільки важливо краще чути звуки інших автомобілів.

Пішоходам, в свою чергу, в таку погоду варто виділяти себе на дорозі світловідбиваючими елементами. Переходячи дорогу не варто відволікатися на гаджети.

Популярні новини зараз

Ви можете залишитись без урожаю: чого бояться кабачки і що не можна поряд з ними садити

Ви про це сильно пошкодуєте: під якими деревами навесні краще не ставити свій автомобіль

Як без проблем позбутися слимаків на городі: секрет, про який ви точно не знали

Не натягніть у хату біду: коли ходять на цвинтар перед Великоднем і чи можна це робити

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українець перетворив Старий Opel на електрокар.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали унікальний Fiat з сидіннями для дітей.

Також "Hyser" писав, що у мережі показали унікальний гібрид "Мерседеса"і " Волги".