До наявних на українських дорогах камер фото - і видеофіксації порушень ПДР додають ще 18 комплексів. Всі вони будуть розташовані на автодорогах Запорізької області, в Одесі, Херсоні та Хмельницькому.

Національна поліція України на своїй сторінці в Facebook повідомляє, що прилади фіксації правопорушень контролюватимуть дотримання вимог правил дорожнього руху в автоматичному режимі.

Отже, у місті Херсон камери розташовані по вулиці Нафтовиків, 4 в напрямку вул. Адмірала Макарова; по вулиці Нафтовиків, 13 в напрямку вул. Івана Богуна; по вулиці Перекопська, 163 в напрямку вул. 28-ї Армії; на Бериславському шосе, 46 в напрямку вул. Урожайної.

В місті Одеса по Південній дорозі, 2 в напрямку Миколаївської дороги; по Південній дорозі, 39 в напрямку вул.Семена Палія; по вулиці Семена Палія, 80 в напрямку вул. Академіка Заболотного; на Миколаївській дорозі, 205 в напрямку вул. Лиманна; по просп. Небесної Сотні, 4 в напрямку вул. Левітана; по Миколаївській дорозі, 287 в напрямку Південної дороги; по просп. Шевченка, 4-А в напрямку вул. Семінарська; по просп. Добровольського, 123-А в напрямку вул. Генерала Бочарова, по вулиці Семена Палія, 25-а в напрямку Південної дороги.

В місті Хмельницький на Вінницькому шосе, 8/1 у напрямку вул.Молдавської; по вулиці Кам'янецька, 132 у напрямку вул. Житецького; по просп. Миру, 65 у напрямку Старокостянтинівського шосе.

У Запорізькій області на 526 км + 613 автодороги Н-08 у напрямку м. Маріуполь; на 2 км+372 автодороги Н-15 у напрямку м. Донецьк.

Популярні новини зараз

Вся Україна тужить: не стало одного з найвідоміших братів-близнюків Капранових

Допоможе звичайна манка: навіщо досвідчені садівники розсипають її городом перед зимою

"Приховуйте всі могили": у Росії заборонили ховати військових, яких привезли з України

Показати ще

Кількість приладів, які фіксуватимуть порушення ПДР на українських дорогах становить 236. На сайті МВС можна подивитися на карту їх розміщення.

Раніше Hyser писав про те, що на дорогах України з'явилися нові девайси для водіїв.

Також Hyser повідомляв, що українцям розповіли, як заощадити на оплаті штрафу за порушення ПДР.

Нагадаємо, що в Україні запрацювали нові "пастки" для водіїв.