Компанія "Укрзалізниця" нагадала своїм клієнтам, що у них існує можливість придбати квиток у вагон, обладнаний кондиціонером.

Уточнити наявність кондиціонування пасажир може незбагненно при покупці білету, повідомляє пресслужба "УЗ".

"Купуючи квитки на поїзд, клієнти Укрзалізниці можуть перевірити наявність кондиціонера у вагоні. Зараз майже половина вагонів компанії обладнана системами кондиціонування повітря. Крім того, у всіх нових вагонах, які купує суспільство, а також тих, що пройшли модернізацію, встановлюються такі системи", - йдеться в повідомленні.

Щоб отримати квиток на вагон з кондиціонером, при придбанні квитка в системі booking.uz.gov.ua треба звернути увагу на позначку на сторінці вибору місця, поруч з типом вагона. Там повинно бути вказано"з кондиціонуванням". Також пасажири можуть уточнити наявність кондиціонера, купуючи квиток в касі.

Кожен вагон в Інтерсіті+ обладнаний кондиціонером. Протягом всієї поїздки у вагоні повинна зберігатися температура від +22 до +26 градусів Цельсія. Відзначається, що температура може бути вище на початку поїздки, так як на охолодження повітря потрібен час - зазвичай воно становить близько 20 хвилин.

У вагонах, в яких кондиціонери не встановлені, повинна справно працювати вентиляція і закриватися вікна.

Популярні новини зараз

Після такого вас розцілує вся родина: рецепт "ледачого" плову в рукаві з курячими стегнами

Сіль, ножі і не тільки: які прикмети говорять про те, що до хати постукає біда

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Просто не відвести очей: як пофарбувати яйця на Великдень за допомогою червоного вина

Показати ще

"Якщо під час поїздки виникли проблеми або у вагоні підвищена температура, пасажири можуть звертатися до провідника або начальника поїзда. Вони повинні вжити всіх заходів для усунення неполадок, а при можливості пересадити пасажирів в інші вагони", - заявили в "УЗ".

Раніше Hyser писав про те, що "Укрзалізниця" має намір відновити залізничне сполучення з територіями, які межують з анексованим Кримом.

Також Hyser повідомляв, що в "Укразалізниці" скасували найбільш "ходові" рейси по Україні.

Нагадаємо, що в "Укрзалізниці" розповіли, чи можна перевозити тварин у пасажирських поїздах.