Володимир Путін осоромився під час "прямої лінії"

Глава Російської Федерації Володимир Путін своїми діями неодноразово викликав сміх і подив в мережі. Цього разу під час"прямої лінії" він знову осоромився через розмову з телевізором. Про це інформує видання "Медуза".

Так, глава Кремля вітався і ставив питання спікерам, звернення яких записали заздалегідь. Ймовірно, Володимира Путіна не попередили про те, що питання будуть задаватися не в реальному часі, а можливо він просто не зрозумів в якому форматі буде проходити так звана "пряма лінія".

Першим Путіну показали запис звернення Євгена Цвєткова з Москви. Глава Кремля не розгубився і впевнено привітався у відповідь телевізору. Наступною був запис звернення Катерини Качайлової також з Москви, Путін і тут не розгубився, привітався з відео.

Також президенту РФ показали відео записане Валентиною Слєпцовою з Липецька. Жінка на записі поскаржилася главі країни на ціну закордонних бананів. У відповідь Путін перепитав у відео, по чому банани.

Далі в ефір надійшов реальний відеодзвінок, але попередньо Путіна попередили, що це "жива" людина і з ним дійсно доведеться поговорити. Трохи пізніше глава Кремля вирішив поспілкуватися із записаним заздалегідь роликом жінки з Краснотурьинска. Президент поцікавився яке у неї по батькові. Ведуча помітила спроби президента розв'язати розмову з телевізором і пояснила, що поговорити з жінкою не вийти. Після цього Путін перейшов безпосередньо до відповіді на звернення Росіянки.

Реакція користувачів мережі не змусила себе довго чекати. У соцмережах вже почали з'являтися жарти на тему розмов Путіна з телевізором.

Популярні новини зараз

Результат вас точно здивує: навіщо наші бабусі кидали пігулку аспірину в унітаз

Смакота, від якої не відмовишся: рецепт відкритих листкових пиріжків з курячим філе, сиром та солоними огірками

Візьміть м'ясо, капусту та сир: рецепт швидкої та шикарної вечері "Господиня відпочиває"

Це потрібно зробити найближчим часом: чим підгодувати малину, щоб гілки ломилися від ягід

Показати ще

Раніше портал Hyser повідомляв, що політолог назвав дату краху Росії.

Також наш портал інформував, що глава РФ Володимир Путін осоромився через уявні ракети НАТО в Україні.

Нагадаємо, що відомий політолог з Росії зробив прогноз щодо падіння режиму Володимира Путіна.