Українцям розповіли, скільки вони відпочиватимуть у другому місяці літа

Починається новий місяць літа, і українці цікавляться, чи будуть Цього місяця додаткові вихідні для них. На жаль працівників у п'ятиденному робочого тижня відповідно до 73 статті Кодексу законів про працю Цього місяця передбачено 9 вихідних та 22 робочих дні, тобто додаткових вихідних у липні не буде.

Незважаючи на відсутність додаткових вихідних, в липні все ж святкується досить велика кількість свят. Наприклад, 1 липня в країні відзначається День архітектора і день державного реєстратора. А в п'ятницю, 2 липня, професійне свято відзначатимуть податківці України.

Через два дні, 4 липня, святкується День Військово-Морських сил України і одночасно з ним відзначається День судового експерта. Ще через два дні, 6 липня, святкується інше свято, пов'язане з ЗСУ-День військ ППО Збройних сил України. 7 же липня відзначається День працівника природно-заповідної справи.

Через невелике затишшя, 11 липня знову відзначатиметься одночасно два свята — День рибалки і Всесвітній день народонаселення. Наступного дня, 12 липня, професійне свято відзначають бортпровідники, а 16 липня — бухгалтери.

18 липня відзначається День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, і одночасно з тим вшановується пам'ять південноафриканського президента Нельсона Мандела, який є одним з головних борців за права людини.

Популярні новини зараз

Перевірте скільки вам заплатять: кому з українців з 1 травня автоматично підвищать пенсії

Пляшка коли та 5 літрів води: названий спосіб, який допоможе швидко позбутися колорадського жука

Зелень буде соковитою та ароматною: де на городі потрібно посадити салат

Просто не відвести очей: як пофарбувати яйця на Великдень за допомогою червоного вина

Показати ще

25 липня відзначається День Флоту України і День працівників торгівлі. 28 липня також святкується два свята-Міжнародний день боротьби з вірусними гепатитами і День PR-фахівця. Останнє в липні свято присвячене системним адміністраторам і відзначається 30 Липня.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що "ПриватБанк" озвучив плани щодо переведення українців на SmartID.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українців змусять виплачувати податки за свої городи.

Також "Hyser" писав, що на Україну насуваються шквали з сильними градами.