Президент України скликає засідання парламенту для обговорення слизької теми

У вівторок, 13 липня, на прохання президента України Володимира Зеленського, відбудеться позачергове засідання народних депутатів Верховної Ради, на якому будуть обговорені кілька важливих питань, в числі яких можна відзначити зміни в Кримінальному кодексі щодо криміналізації контрабанди та легалізації медичного канабісу в Україні. Про це повідомляє Інформаційний портал "OBOZREVATEL".

Повідомляється, що 10 липня президент України відправив лист на адресу глави парламенту Дмитра Разумкова. У цьому листі Володимир Зеленський пропонує внести зміни до п'яти законопроектів. Деякі народні депутати вже відреагували на такий порядок денний і заявили, що сесія 13 липня обіцяє бути спекотною.

Так, в числі найголовніших обговорюваних законопроектів знаходяться: законопроект №3822, який передбачає реформу оборонної сфери, законопроект №5596, який пропонує легалізацію медичного канабісу, законопроект №5420 про криміналізацію контрабанди, законопроект №5270, що стосується електронного резидентства, і, нарешті, законопроект №5431, який стосується питання Антимонопольного комітету.

Після цього, в четвер, 15 липня, буде обговорюватися ряд законопроектів, які стосуються питань екології. Наприклад, законопроект №3091, що стосується екологічного контролю, законопроект №4461 про смарагдову мережу, законопроекти №4167, 5339 і 4259, про контроль і регулювання відходів, зокрема промислових підприємств, і так далі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що в Україні розглянуть законопроект. Який пропонує штрафувати самокатчиков.

Популярні новини зараз

Вони так і просяться до рота: рецепт найсмачніших картопляних паличок із сиром

Ви закохаєтеся у такий сніданок: рецепт ситних бутербродів на сковороді з ковбасою та яйцем

Природа вирішила стерти Росію: після пекельних потопів країну накрило сніговими бурями та ураганами

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Юлія Тимошенко відвідала захід, присвячений святу родючості.

Також "Hyser" писав, що правоохоронці затримали скандального народного депутата від"Слуги народу".