Оля Полякова розбурхала мережу новим відео. Суперблондинка поводилася як березнева кішка! А фанати виконавиці і раді подивитися на її соковиті принади.

Популярна українська співачка Оля Полякова справно поповнює свій мікроблог новим контентом. Цього разу увагу шанувальників привернуло відео в сторіс зірки, на якому Оля поводилася дивно.

У першому ролику Полякова просто нявкає на камеру. При цьому одягнена артистка в декольтований топ нюдового кольору і колготки в сітку. Виконавиця нагадувала березневу кішку, якій хочеться любові.

Однак Оля не обділена чоловічою увагою і любов'ю. У артистки мільйони фанатів, а вдома її чекає коханий чоловік, який носить її на руках. Суперблондинка подарувала чоловікові двох дочок Машу і Алісу. Вадим воліє триматися в тіні своєї дружини, він не веде свій мікроблог і не відвідує світські раути.

Як виявилося, причина дивної поведінки Ольги на відео зовсім не в нестачі любові і уваги. Таке нявкання-відмінна розспівування для голосу. Про це Полякова розповіла в наступному відео.

"Якщо ви думаєте, що я зійшла з розуму, це неправда. Насправді це дуже крута розспівування, яка допомагає налаштувати верхні ноти", - пояснила свою дивну поведінку Полякова.

Популярні новини зараз

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

За таку віддадуть дві іномарки: як виглядав перший ЗАЗ, про який мало хто знав

Трамп розповів, чому йому подобається Зеленський: "Ця війна добігла кінця..."

Допоможе звичайна манка: навіщо досвідчені садівники розсипають її городом перед зимою

Показати ще

Як повідомлялося раніше, Оля Полякова змінилася до невпізнання. Новий імідж зірки здивував її шанувальників.

Hyser також писав, що Оля Полякова влаштувала вечірку в кубинському стилі. Чому фоловери розкритикували її дочку Машу?